Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 лютого 2019, 15:36

Українська криптобіржа запустила сервіс переказу коштів за допомогою кодів

Українська критовалютна біржа KUNA анонсувала запуск нового сервісу під назвою KUNA Code Pro. Про це повідомив засновник криптоплатформи Михайло Чобанян на своїй сторінці в Facebook, пише psm7.com.

Українська критовалютна біржа KUNA анонсувала запуск нового сервісу під назвою KUNA Code Pro.
Фото: psm7.com

Що це означає

  • За допомогою цього сервісу можна переказувати кошти всередині криптобіржі або ж поза нею, використовуючи коди.
  • Коди дозволяють робити операції швидше, зручніше і безпечніше.

Що це дає

  • Так, користувачі зможуть створювати навіть іменні коди, призначені для іншої людини, які будуть мати певний строк дії.
  • У разі, якщо цей термін минув, користувач може активувати код самостійно. Варто відзначити, що сам код представлений у вигляді комбінації з 45 символів.
  • Використання такої кількості знаків дозволяє убезпечити код від злому або підробок.
  • Коди можна створювати абсолютно в будь-якій валюті, яка знаходиться в лістингу криптобіржі. При цьому комісії за виведення будь-якої суми через Kuna Code не стягуються.

Щоб підтвердити надійність нового сервісу, Чобанян створив і виклав у відкритий доступ код на 100 тис USDT. Будь-який інтернет-користувач може перевірити код, але тільки клієнт біржі з id — tothemoon може їх зарахувати на баланс.

Коментарі - 3

+
+15
bonv
bonv
28 лютого 2019, 15:51
#
В список «криптокитов» относят крупнейшие биржи Bitfinex, Bitstamp, Huobi и Binance, владеющие большими запасами цифровых валют. Однако остальные «киты» до сих пор остаются в тени, поэтому невозможно установить принадлежность криптокошельков с гигантскими объемами токенов.
100 самых крупных кошельков на данный момент контролируют от 10 000 до 1 млн биткоинов, что составляет почти 16,2% от всех BTC, находящихся в обращении. С 17 декабря 2018 года по 25 февраля 2019 года пять крупнейших кошельков, принадлежащих биржам, пополнились 2879 биткоинами на сумму до $10,8 млн.
Остальные крупные держатели биткоина накопили до 151 505 монет BTC на общую сумму более $572 млн.
Аналитики фиксируют тенденцию, при которой мелкие и средние держатели биткоинов в последнее время продают свои монеты «китам», которые явно стремятся скупить почти все BTC.
+
0
Григорий П
Григорий П
28 лютого 2019, 16:20
#
Так и есть, потом прострелят до 100к
+
0
Буква Ґ
Буква Ґ
28 лютого 2019, 17:39
#
Зачем мне 0 приватность с анонимностью
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися