Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 лютого 2019, 12:45

Citigroup випустила кредитні ноти під гривневі ОВДП на 60,5 мільйонів

Citigroup Global Markets Holdings Inc. (США) випустила кредитні ноти під гривневі ОВДП на 60,5 мільйонів гривень. Про це йдеться в повідомленні біржі Euronext Dublin, передає Stockworld.

Citigroup Global Markets Holdings Inc. (США) випустила кредитні ноти під гривневі ОВДП на 60,5 мільйонів гривень.
Фото: airfreshener.club

Що відомо

  • Citigroup Global Markets Holdings Inc. випустила кредитні ноти (CLN) під гривневі ОВДП з терміном погашення 3 липня 2019 року.
  • Кредитні ноти емітовані за правилом Reg S — для неамериканських інвесторів.
  • CLN були розміщені за ціною 93,34% номіналу.
  • Citigroup Global Markets Holdings Inc. була одним з інвесторів в український держборг восени 2017 року, коли випускала Ukraine Credit Linked Unsecured Notes під «заставу» гривневих ОВДП.

У кінці січня «Мінфін» повідомляв, що Citigroup випустила кредитні ноти під гривневі ОВДП на 777,42 мільйона гривень з терміном погашення 8 квітня 2019 року.

Коментарі - 4

+
0
bonv
bonv
22 лютого 2019, 13:14
#
У представництві США заявили, що влада повинна втілити в життя всі реформи, яких вимагали українці.
Корупція заважає українцям досягти економічного і політичного прогресу.
В посольстві США нагадали, що «п'ять років тому протестувальникам євромайдану вдалося прогнати корумповану владу» з країни.
«Проте корупція залишається нагальною проблемою, яка заважає українцям досягти економічного і політичного прогресу, якого вони заслуговують», — йдеться в повідомленні.
У представництві США відзначили, що «українська влада повинна остаточно втілити в життя реформи, яких вимагав народ України».
+
+15
bonv
bonv
22 лютого 2019, 13:17
#
В Україну заходять інвестори, які продають валюту і купують облігації в гривні.
+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
22 лютого 2019, 13:48
#
Це медвежа послуга… Продали 100 млн баксів купили гриньові облігації, через рік отримали відсотки, вже отримали 120 млн баксів бо курс стояв намісці, ну 115 млн в гіршому варіанті… І де вигода від такого інвестора??? Розводняк чистої води… У населення потрібно позичати гривню і повертати гривню. Це почали робити, але держ банки могли б і більш лояльні умови на ОВДЗ ставити, але ж їм то навіщо, вони краще депо візьмуть, вкладуть в ОВДЗ і замість реального власника грошей отримають прибуток. Державна політика заганяє державу глибоко в болото. Хіба може таке бути, щоб посередник отримував більше вигоди, ніж сторони угоди??? Може, вже маємо, але чи повинно так бути???
+
0
bonv
bonv
22 лютого 2019, 16:15
#
Я вже одному форумчанину пропонував створити спілку з декількох осіб і вкласти в ОВГЗ,, якщо коштів не вистачає… Бізнес це в першу чергу вигода… Тому все зрозуміло… Коли низькі відсотки по валютним то беруть гривневі…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися