Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 лютого 2019, 18:00

У відділеннях банків з'являться пандуси для людей з інвалідністю

Протягом 2019 року банки мають обладнати щонайменше половину своїх відділень у Києві та містах з населенням понад 300 тисяч осіб інфраструктурою для пересування людей з інвалідністю, зокрема пандусами. Про це регулятор повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Протягом 2019 року банки мають обладнати щонайменше половину своїх відділень у Києві та містах з населенням понад 300 тисяч осіб інфраструктурою для пересування людей з інвалідністю, зокрема пандусами.
Фото: 2x2.su

Що це означає

  • До кінця 2020 року всі банківські відділення у Києві та великих містах мають обладнати пандусами, а до кінця 2021 року - відділення по всій Україні.
  • У разі якщо банк не виконає вимог Нацбанку щодо доступності відділень, йому можуть не продовжити термін дії банківської ліцензії та, відповідно, зачинити.

Вимоги Нацбанку щодо доступності банківських відділень

Коментарі - 2

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
20 лютого 2019, 18:08
#
«В случае, если банк не выполнит требований Нацбанка по доступности отделений, ему могут не продлить срок действия банковской лицензии и, соответственно, закрыть» — бред!
+
0
semenvekselberg
semenvekselberg
20 лютого 2019, 23:01
#
Это не плохо и не хорошо, а тем более не бред. Как и многие здесь, вы далеки от европейских реалий, а реалии эти (в силу стратегии развития западного общества) как раз и предполагают зелёный свет во всём именно этой категории граждан (как впрочем и другим — бедным, женщинам, лицам нетрадиционной ориентации, иммигрантам с дальнего зарубежья, велосипедистам, несовершеннолетним и т.д. и т.п.). А так как западное общество — это прежде всего общество бюрократическое, живущее по двойным стандартам и ищущее коммунистическое начало, вот мы и видим на каждом углу «перегибы на местах»…
https://minfin.com.ua/blogs/semenvekselberg/104407/
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися