Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 грудня 2018, 19:31

Найголовніше за тиждень: Ціни на нерухомість, транш від МВФ, облікова ставка, прогноз ВВП та інфляція

Що буде з цінами на нерухомість у 2019 році

«Мінфін» запитав у експертів, яким буде наступний рік для ринку нерухомості і як можуть змінитися ціни на житло на первинному ринку

monobank vs Приватбанк: Битва валютних карт

Фінансовий супермаркет Finance.ua порівняв валютні карти Приватбанку і monobank.

Смолій озвучив прогнозовану суму траншу від МВФ

Україна може отримати в грудні черговий транш від МВФ за програмою stand-by в сумі 1,4-1,9 млрд доларів. Про це під час брифінгу в Нацбанку заявив глава Яків Смолій.

Нацбанк зберіг облікову ставку незмінною. Відео

Правління Нацбанку прийняло рішення залишити облікову ставку на рівні 18% річних. За словами Якова Смолія, поточні та прогнозні монетарні умови наразі є достатньо жорсткими, щоб забезпечити зниження інфляції до цілі 5% у 2020 році.

Євробляха, діаманти, танк T62 та ікони. Що можна купити за Bitcoin в Україні

Пригнати та розмитнити «євробляху», купити діаманти для коханої людини, затаритися оптом «секонд-хендом», покататися на T62, пройти курси сомельє, придбати ікони та поремонтувати улюблений iPhone. Це лише короткий список того, що можна собі дозволити за Bitcoin в Україні.

Графік роботи СЕП і банків на новорічні свята

Национальный банк определил регламент работы СЭП и порядок работы банковской системы Украины на новогодние праздники. Об этом говорится в сообщении регулятора.

Дочекалися. Ставки за валютними вкладами почали зростати

На депозитному ринку новорічний настрій. Банки раз у раз радують вкладників привабливими пропозиціями: тепер дорожчають заощадження не тільки в гривні, але й в іноземній валюті.

Експерти зберегли прогноз щодо зростання реального ВВП у 2019 році

Експерти, що взяли участь в обговоренні макроекономічного прогнозу очікують зростання ВВП на рівні 3,1% за підсумками 2018 року, 3% у 2019 році, 3,1% у 2020 році і 3,9% у 2021 році. Про це повідомляє Міністерство економічного розвитку и торгівлі.

ЗМІ: Насірова поновили на посаді глави ДФС

Суд відновив Романа Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби. Про це РБК-Україна повідомив адвокат Насірова Любомир Дроздовський.

НБУ прокоментував рівень інфляції в листопаді

У листопаді 2018 року споживча інфляція прискорилася до 10,0% р/р. У місячному вимірі ціни зросли на 1,4%. Про це свідчать дані, опубліковані Державною службою статистики.

«Простір» та китайська UnionPay домовилися про емісію кобейджингових карток

Національна платіжна система «Український платіжний Простір» та китайська UnionPay International уклали договір про емісію кобейджингових карток. Про це йдеться у повідомленні регулятора.

МВФ обговорить співпрацю з Україною 18 грудня

Засідання Ради директорів Міжнародного валютного фонду щодо співпраці з Україною за програмою Stand-By Agreement призначено на 18 грудня 2018 року.

ЗМІ: Україна виплатила МВФ понад 150 мільйонів доларів

Україна 3 грудня виплатила Міжнародному валютному фонду більше 150 млн доларів, або 114,333 СПЗ (спецправа запозичення) за програмою Stand by від 2014 року. Про це «Українським новинам» повідомила прес-служба НБУ.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
15 грудня 2018, 18:25
#
15 грудня 2018 року об'єднавчий собор обрав митрополита Переяславського і Білоцерківського Епіфанія
(Сергія Петровича Думенка, 1979 р.н.) на пост предстоятеля єдиної Української православної церкви.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися