Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 грудня 2018, 17:53

Opera випустила Android-браузер з вбудованим криптогаманцем Ethereum

Компанія Opera випустила перший браузер з підтримкою Web 3 і вбудованим криптогаманцем Ethereum. Про це йдеться в офіційному блозі компанії.

Компанія Opera випустила перший браузер з підтримкою Web 3 і вбудованим криптогаманцем Ethereum.
Фото: opera.com

Opera для Android тепер підтримує Ethereum, який дозволяє людям здійснювати транзакції, а розробникам — створювати децентралізовані додатки (Dapps).

Нова Opera отримує доступ до блокчейну Ethereum через Infura, інфраструктурну платформу, яка забезпечує безпечний доступ до криптовалюти.

«Це важливий крок — додати криптогаманець на основі Ethereum і Dapp Explorer, і він говорить про інноваційні корені Opera і прихильності до впровадження технологій нового покоління» — сказав Джозеф Любін, співзасновник Ethereum і засновник венчурної студії ConsenSys, яка інвестує в проекти зі створення Ethereum екосистем.

Як почати користуватися?

Користувачі спочатку повинні завантажити Opera з Play Store (на пристроях Android). Щоб почати здійснювати транзакції через Web 3, їм також необхідно придбати криптовалюту Ethereum і зберегти її в своєму криптогаманці Opera.

Після збереження криптовалюти користувачі можуть отримати доступ до Web 3-додатків в Dapp store, розміщеному також безпосередньо у вбудованому криптогаманці.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі - 1

+
0
bonv
bonv
13 грудня 2018, 18:11
#
«Что такое биткоин?» — самый часто задаваемый вопрос в Google
https://coinspot.io/analysis/chto-takoe-bitcoin-samyj-chasto-zadavaemyj-vopros-v-google/
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися