Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 листопада 2018, 16:21

Куди інвестувати у 2019 році? Поради LBLV

Серед перспективних способів вкладання коштів не останнє місце займає торгівля на Форекс. Фахівці компанії LBLV пропонують розібратися, куди ж інвестувати у 2019 році. Всього на ринку представлено більше ста інструментів для торгівлі, але вибрати відповідний (особливо новачкам) буває досить складно. До цього питання потрібно підійти відповідально, оскільки саме від вибору потрібного інструменту залежить успіх в трейдингу.

Валютні пари

Торговий інструмент ринку Форекс – валютні пари. Це співвідношення курсу однієї валюти до іншої. Найбільш популярною валютною парою є долар/рубль.

Валютні ринки – найактивніші у світі, а валюта один з найбільш ліквідних товарів. Денний оборот такого ринку становить 5 трильйонів доларів. Найбільшими фінансовими центрами є Нью-Йорк, Токіо і Лондон.

На сайті LBLV можна обрати з 50 валютних пар, серед яких: основні, крос-валютні і екзотичні.

Дорогоцінні метали

Дорогоцінні метали використовуються у торгівлі з давніх часів. Золото, срібло і мідь зберігають свою цінність протягом тривалого часу, тому вони є хорошим довгостроковим активом для інвестування.

LBLV пропонує здійснювати операції з такими металами, як: золото, мідь, срібло, паладій і платина. Ці активи дають можливість не тільки диверсифікувати портфель, але є відмінною стратегією в період ринкової невизначеності. Метали також називають «активом-притулком», оскільки при обвалах валютних чи фондових ринків інвестори вкладають гроші саме в дорогоцінні метали, які допомагають не лише зберегти кошти, а й примножити. Саме тому вартість цінних металів практично завжди підвищується.

Сировинні товари

З LBLV можна торгувати найбільш популярними сировинними товарами, які пов'язані з продовольством, енергетикою і металами. При використанні надійної торгової стратегії можна добре заробити на цьому способі інвестування.

Сировинні товари мають безпосередній вплив на економіку, тому зміна цін впливає на життя кожної людини. Цим активом можна торгувати на ф'ючерсних і спотових ринках.

Акції та індекси

Фондовий ринок є одним з найбільш популярних способів торгівлі. Тут можна торгувати не тільки акціями, а також індексами і облігаціями. Все ж найбільш популярним і прибутковим активом залишаються акції, перевагами яких є:

  • помірна денна волатильність;

  • легка прогнозованість руху тренда;

  • висока прибутковість.

Індекси істотно відрізняються від інших торгових інструментів: вони характеризують вартість активів, які входять в певну сферу економіки. Зараз можна нарахувати близько 3000 різних індексів. Найдавніший і найпопулярніший – індекс Dow Jones.

Компанія LBLV пропонує широкий вибір деривативів на 300 акцій і 40 індексів без комісійних і зі зниженими спредами. Брокер дає можливість використати високе кредитне плече, що забезпечує торгівлю з великими обсягами при мінімальних інвестиціях.

Кожен торговий актив може принести прибуток. Щоб інвестиції у 2019 році були успішними, торгуйте лише з надійною компанією і обирайте перевірені стратегії для перспективних активів.

Джерело: Мінфін