Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 листопада 2018, 16:56

ДФС звільнить новорічні подарунки від сплати ПДВ

В період з 15 листопада поточного року до 15 січня наступного року звільняються від оподаткування ПДВ операції з продажу виробничими та торговими підприємствами дитячих святкових подарунків, а також квитків на новорічно-різдвяні заходи для дітей. Про це йдеться у повідомленні ДФС.

В період з 15 листопада поточного року до 15 січня наступного року звільняються від оподаткування ПДВ операції з продажу виробничими та торговими підприємствами дитячих святкових подарунків, а також квитків на новорічно-різдвяні заходи для дітей.
Фото: aliexpert.com.ua

Кого звільнятимуть від оподаткування?

  • Мова йде про святкові подарунки, що закуповуються за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, профспілкових комітетів підприємств та організацій, інших неприбуткових організацій.
  • Суми податку, сплачені виробниками дитячих святкових подарунків за придбання сировини та матеріалів для їх виробництва, відносяться до складу валових витрат і до податкового кредиту не включаються.
  • Під дитячими святковими подарунками закон визначає набори товарів, що містять тільки кондитерські вироби та іграшки вітчизняного виробництва і фрукти, загальною вартістю не більше 8% прожиткового мінімуму для працездатної особи, встановленої законом на 1 січня звітного податкового року.

Коментарі - 2

+
0
Григорий П
Григорий П
28 листопада 2018, 3:36
#
Вон оно как. Не скромно получилось, да еще и незадолго до выборов( Писали бы сразу — шоколадные конфеты и наборы, а лучше «от Рошен»
+
+15
jakiro
jakiro
28 листопада 2018, 9:20
#
Як я не люблю такий вибірковий совок.
Тому дам тому не дам.
А чим китайський хлам аля айфон чи хіаомі не той самий, шо кондитерські вироби, га?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися