Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 листопада 2018, 20:08

Найголовніше за четвер: Альтернатива долару, сплата ЄСВ, розмитнення «евроблях» та Бюджетний кодекс

Від Молдови до Кореї. Де шукати валютну альтернативу долару

Від 5 до 7% — стільки заробили на курсових коливаннях ті, хто в листопаді 2017 року обміняв гривню на долар. Але це лише номінальний дохід: з поправкою на інфляцію, яка, за даними НБУ склала в жовтні 9,5%, доларова інвестиція не принесла за рік жодного плюса. Навіть навпаки — частково знецінилася.

Нові правила сплати ЄСВ: Мінсоцполітики розвінчало міфи

Нещодавно Міністерство соціальної політики запропонувало відкоригувати адміністрування єдиного соціального внеску. Уряд підтримав таку ініціативу.

Рада збільшила штрафи за керування авто «підшофе» до 51 тисячі

Верховна Рада посилила відповідальність за керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння. За законопроект №7279-д, яким вносилися зміни, 22 листопада проголосували 239 народних депутатів.

Парубій підписав закони про розмитнення «евроблях»

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій сьогодні, 22 листопада, підписав законопроекти №8487 і №8488 про розмитнення автомобілів на «евробляхах». Про це йдеться на сайті парламенту.

У Порошенка очікують грошей від МВФ після ухвалення держбюджету-2019

Транш Міжнародного валютного фонду Україна в сумі близько 2 млрд доларів очікує відразу після прийняття і підписання держбюджету на 2019 рік. Про це заявила представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко.

Рада прийняла зміни до Бюджетного кодексу

Верховна Рада України прийняла зміни до Бюджетного кодексу, що нормують відносини між державним і місцевими бюджетами для цілей формування держбюджету на 2019 рік

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися