Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 листопада 2018, 15:34

Омелян: Укрпошта отримає півмільярда на доставку пенсій

У проекті бюджету на 2019 рік закладаються 500 млн грн на фінансування заробітної плати листонош Укрпошти, що доставляють пенсії. Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян на своїй сторінці в Facebook.

У проекті бюджету на 2019 рік закладаються 500 млн грн на фінансування заробітної плати листонош Укрпошти, що доставляють пенсії.
Фото: tsn.ua

Що це означає?

  • У проекті бюджету-2019 закладаються 500 млн грн для Укрпошти.
  • Ці гроші будуть спрямовані виключно на фінансування заробітної плати листонош «останньої милі».

«Ми зможемо забезпечити безперебійну доставку пенсій і гарантувати збереження робочих місць і зарплат тим співробітникам Укрпошти, які забезпечують присутність держави в найдрібніших населених пунктах України», — написав він.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський заявив, що компанія з початку 2019 року не доставлятиме пенсії громадянам України.

Пізніше, прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв не допустити припинення Укрпоштою доставки пенсій і запропонував менеджменту піти у відставку в разі незгоди з його позицією.

Коментарі - 2

+
+30
vetalmihey
vetalmihey
20 листопада 2018, 15:52
#
Перед выборами могли бы и на дом доставлять пенсии + продуктовый набор вручать. А расходы 500 млн гривен спишут с налогоплательщиков, банковские карты — для слабаков
+
0
bonv
bonv
20 листопада 2018, 16:36
#
Добре що піднімають зарплати…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися