Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 листопада 2018, 20:09

Найголовніше за понеділок: Прогноз курсу, мобільні оператори, онлайн-консультації з лікарями та інфляція

Чи є загрози для гривні цього тижня

Останній тиждень виявився дуже вдалим як для гривні, так і для Нацбанку. Пропозиція значно перевищувала попит в усі дні, крім минулого четверга. Це призвело до падіння котирувань долара з 28,04/28,08 гривень до 27,855/27,88.

АМКУ взявся за операторів через тарифний план

Антимонопольний комітет України порушив справу за фактами переведення мобільними операторами своїх тарифних планів з місячного, на 28-денний облік. Про це на своїй сторінці в Facebook написала держуповноважений АМКУ Марія Процишен.

Стартап екс-глави НБУ запустив платформу для онлайн-консультацій з лікарями

Український стартап Medikit, главою наглядової ради якого виступає екс-керівник НБУ Валерія Гонтарева, запустив платформу для онлайн-консультацій з лікарями «Телеком». Про це повідомляє CEO проекту Руслан Кравець.

monobank знижує ставки на 2,5%

monobank (Універсал банк), який є учасником програми «Бонус до депозитів» на «Мінфіні», з 19 листопада знижує ставки за депозитами строком на 1 місяць з 16% до 13,5%. Про це йдеться в повідомленні банку.

Суд стягнув з AMIC подвійний штраф АМКУ

Господарський суд Києва постановив стягнути з Амік Україна 12,5 мільйона гривень штрафу і стільки ж пені за рішенням АМКУ від жовтня 2016 року. Відповідне рішення винесено 5 листопада.

Нацбанк прокоментував рівень інфляції в жовтні

У жовтні 2018 року споживча інфляція прискорилася до 9,5% р/р з 8,9% р/р у вересні. У місячному вимірі ціни зросли на 1,7%.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися