Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 жовтня 2018, 11:37

У США на аукціоні продадуть 660 конфіскованих біткоінів

Федеральна служба виконання покарань і судових приставів США проведе аукціон, в ході якого буде продано 660 біткоінів, раніше конфіскованих правоохоронними органами. Поточна ринкова вартість виставлених на продаж монет становить близько 4,3 млн доларів, пише Forklog.

Федеральна служба виконання покарань і судових приставів США проведе аукціон, в ході якого буде продано 660 біткоінів, раніше конфіскованих правоохоронними органами.
Фото: flickr.com

Біткоіни, що виставляються на продаж були вилучені в ході федеральних кримінальних, цивільних та адміністративних розслідувань.

Аукціон пройде 5 листопада, і для участі в ньому необхідно зареєструватися не пізніше 31 жовтня і внести депозит у розмірі 200 тисяч доларів.

Торги будуть розбиті на дві частини і включають в себе продаж шести блоків із 100 BTC і ще одного блоку на 60 BTC. Учасники аукціна не зможуть переглядати чужі ставки або змінювати власні.

Відомство уточнило, що частина виставлених на аукціон активів включає в себе біткоіни, вилучені в ході недавніх розслідувань справ трейдерів Терези Тетлі і Томаса Маріо Костанцо.

Тереза ​​Тетлі в липні була засуджена до року в'язниці за звинуваченням в торгівлі криптовалютою без необхідної ліцензії і відмиванні грошей, отриманих від незаконного обігу наркотиків.

Пристави не повідомляє, яка саме частина біткоінів, вилучених у Тетлі і Костанцо, виставляється на аукціон, однак раніше було відомо, що у першій було вилучено 40 BTC, а у другого — 80 BTC.

Два попередніх великих аукціону з продажу конфіскованих біткоінів пройшли в США в січні і березні цього року. У першому випадку було продано 3 813 BTC, у другому — 2 170 BTC.

Коментарі - 4

+
+25
semenvekselberg
semenvekselberg
21 жовтня 2018, 12:10
#
Новость для лохотрона о легальности оборота криптовалют и законности в США…
+
+15
Владимир Поливальников
Владимир Поливальников
21 жовтня 2018, 18:33
#
Если бы у меня были 4,3 млн долл., я бы построил мусороперерабатывающий заводик, а не эту электронную хрень, которая не сегодня-завтра превратится в яркие воспоминания.
+
0
Григорий П
Григорий П
22 жовтня 2018, 13:02
#
Пошли лить помои. Кто то очень хочет дешево купить. Если это ни кому не интересно и не надо, ни кто бы о нем и не писал
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
22 жовтня 2018, 13:59
#
И где вы увидели «помои» — обычная информация о распродаже конфиската.
Ну и что с того, что конфисковали битки — они обязаны их тоже продать…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися