Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 жовтня 2018, 12:46

Відродження Vertu: компанія представила новий смартфон за 14 тисяч доларів. Фото

Після банкрутства і довгої відсутності на ринку компанія Vertu представила Andriod-смартфон Aster P з елітної обробкою дорогоцінними металами і дорогоцінним камінням, і з традиційним елітним цінником в діапазоні 5-14 тисяч доларів, пише CNews.

Після банкрутства і довгої відсутності на ринку компанія Vertu представила Andriod-смартфон Aster P з елітної обробкою дорогоцінними металами і дорогоцінним камінням, і з традиційним елітним цінником в діапазоні 5-14 тисяч доларів, пише CNews.
Фото: gizmochina.com

Компанія провела офіційну презентацію новинки в Пекіні. Запрошення на прем'єру, розіслане китайським журналістам, було доставлено в конверті з золотисто-чорною обробкою і девізом Live or Die («Живи або помри»), а також з написом «Handmade in England» (Зроблено вручну в Англії).

Позиціонування смартфона Aster P в люксовому сегменті підкреслюється не тільки його чималою ціною, але і іншими звичними атрибутами виробів Vertu. Так, Vertu Aster P як і раніше збирається в Великобританії вручну з персональним гравіюванням імені майстра.

Смартфон отримав шасі з титанового сплаву, захист дисплея з 133-каратного сапфірового скла, кнопку з рубіном, а також обробку корпусу зі шкіри крокодила і ящірки. Найдорожчий варіант смартфона — Dazzling Gold, також отримав додаткову обробку з чистого золота.

Технічні подробиці

Новий смартфон Vertu Aster P — вдосконалений варіант моделі Vertu Aster (на чіпі Snapdragon 801), що випускалась з 2014 року. Габарити смартфона в версії зі стандартною обробкою становлять 149,8 х 71 х 10,1 мм, вага близько 220 г.

Можливості апаратної платформи Vertu Aster P далекі від нинішніх флагманів ринку і, скоріше, ближче до оснащення смартфонів 2018 року середньо-цінового сегмента.

Vertu Aster P отримав 4,9-дюймовий дисплей на матриці AMOLED з роздільною здатністю FHD і працює під управлінням 8-ядерного процесора Qualcomm Snapdragon 660. Смартфон також оснащується оперативною пам'яттю 6 ГБ, накопичувачем 128 ГБ і двома слотами під карти nanoSIM.

Фотографічне оснащення Vertu Aster P виконане без новомодних мультисенсорних витрибеньків: основна камера з сенсором 12 МП і фронтальна селф-камера з сенсором 20 МП і об'єктивом з апертурою f/2.2.

Смартфон підтримує інтерфейси NFC, Bluetooth 5.0 і 2-діапазонний Wi-Fi, оснащений портом USB-C. Вбудований акумулятор має ємність 3200 мАг і підтримує технологію швидкої зарядки Quick Charge 3.0.

Смартфон Vertu Aster P буде поставлятися з попередньо встановленою операційною системою Android 8.1 Oreo.

Особливість Vertu

Рубінова кнопка на корпусі смартфона призначена для ексклюзивного консьєрж-обслуговування власника телефону в режимі 24/7, а також для бесід з тими, хто вручну збирав смартфон. На додаток, Vertu також планує запрошувати власників нових смартфонів на заходи з доступом «тільки за запрошеннями».

Ціна

Смартфон Aster P доступний в відтінках «чорнильно-чорний» (Ink Black), «білий» (White) і «сліпуче-золотистий» (Dazzling Gold). Чорні та білі версіі смартфона доступні в Китаї за ціною від 35,8 тисяч юанів (5,17 тисяч доларів), версія Dazzling Gold з золотим оздобленням оцінена в 98 тисяч юанів (14,15 тисяч доларів).

Замовити будь-яку версію Vertu Aster P можна вже зараз, поставки смартфонів почнуться 30 жовтня. Пізніше смартфон Vertu Aster P також з'явиться в спеціальній «бароко-версії» в синьому (Blue), сумеречно-помаранчевому (Twilight Orange) і карамельно-помаранчевому (Caramel Brown) кольорах обробки. Терміни початку продажів цих смартфонів і їх ціни поки не повідомлялися.

Коментарі - 3

+
0
Алексей Хрипков
Алексей Хрипков
21 жовтня 2018, 11:30
#
Когда-нибудь они догадаются превратить это всё убранство в просто чехол. Например для какого-нить айфона или самсунга.
А вообще от следующего банкротства их должно спасти сервис-ориентирование. Я б предложил 2 варанта сходу:
1. «Верту»изирвоание любого телефона. По сути просто эксклюзивная отделка.
2. Модификация текущих телефонов. Доплатил 1-2 к к своим 14. Оп и твой золотой уже не среднячёк, а современный флагман. Через год — ещё разок. Плюс обновление потёртостей и т.п… Как с хорошими часами, короче.
+
0
DataProvider
DataProvider
22 жовтня 2018, 10:05
#
Есть же люди, готовые потратить 10К+ на блестящую побрякушку.
Никогда этого не пойму.
+
0
ballistic
ballistic
22 жовтня 2018, 11:33
#
У багатьох представників хомо сапієнс гостра потреба в «червоному Ferrari» з'являється одразу, коли їх статки перевалюють за «мільйон». Особливо це справедливо для тих, хто раніше не розумів цього :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися