Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 жовтня 2018, 20:06

Найголовніше за понеділок: Курс долара, PayPal, радари і ліцензія на перекази для дочки lifecell

Долар впав: чи варто радіти і що далі

Минулого тижня валютний ринок продовжувало лихоманити. Мовою дилерів така поведінка котирувань називається «свічкою». За перші два дні долар виріс на 10 копійок з 28,21/28,26 до 28,31/28,36 гривень до початку сесії середи. Аісля цього котирування відкатилися до 28,075/28,10 до кінця п'ятниці.

Нобелівську премію отримала робота про вплив інновацій та клімату на економіку

Нобелівський комітет присудив премію Шведського національного банку пам'яті Альфреда Нобеля з економіки американцям Вільяму Нордхаусу і Полу Ромеру.

НБУ: «Дочка» lifecell отримала ліцензію на грошові перекази

НБУ видав ТОВ «Пейселл», дочірній компанії lifecell, ліцензію на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунку. Про це йдеться у повідомленні регулятора.

Аналітики назвали курс долара на кінець року

В інвестиційній компанії Concorde Capital очікують, що курс долара на кінець року становитиме 29,5 гривні за долар. Про це в коментарі «Мінфіну» заявила аналітик компанії Євгенія Ахтирко.

У МЕРТ розповіли, чому PayPal не заходить до України

Міжнародна електронна платіжна система PayPal не хоче заходити до України. Про це в ефірі 5 каналу сказав перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов.

На українські дороги повернулися радари. Cписок трас

З 8 жовтня 2018 року патрульна поліція починає використовувати пристрої вимірювання швидкості TruCam в місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися