Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 вересня 2018, 20:09

Найголовніше за четвер: Проекти про евробляхи, дані клієнтів Привату, ставка ФРС і парковка

Мінус податки або плюс час: як переписують проекти про євробляхи та до чого готуватися водіям

Українських автомобілістів чекає ненудна осінь. Нещодавно парламентський комітет з питань оподаткування знову повернувся до законопроектів №8487 та 8488. До них було подано рекордну кількість поправок — близько 160. Автори більшості поправок — самі євробляхери та народні депутати, які їх підтримують.

ЧП у держбанку: Менеджер Привату продавав дані клієнтів

Менеджер ПАТ КБ «ПриватБанк» в Рівненському філіалі продавав дані клієнтів. Про це йдеться в рішенні Рівненського міського суду.

Паркуватися по-новому: що потрібно знати водіям

27 вересня набуває чинності Закон України № 2262 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів». Закон передбачає фотовідеофіксацію порушень ПДР та паркування, а також удосконалює механізм притягнення до адміністративної відповідальності власників авто.

ФРС США підвищила процентну ставку

Федеральна резервна система США вирішила підвищити базову процентну ставку на 0,25 процентних пункту з 2% до 2,25%. Про це йдеться в прес-релізі Федерального комітету з відкритих ринків ФРС.

Суд зобов'язав Таскомбанк повернути «Укрзалізниці» 5,3 мільйона доларів

Госпсуд скасував своє рішення стягнути з «Укрзалізниці» 5,3 млн доларів (134,4 млн грн) боргу перед Таскомбанком за кредитним договором з «Донецькою залізницею» і зобов'язав банк повернути гроші. Про це йдеться в повідомленні Генпрокуратури.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися