Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 вересня 2018, 10:15

Творець Litecoin розповів про спроби штучного тиску на курс криптовалюти

Творець криптовалюти Litecoin Чарлі Лі заявив, що останнім часом трейдери і фонди, а також деякі зацікавлені групи «погоджено» тиснули на котирування монети, пише Forklog.

Творець криптовалюти Litecoin Чарлі Лі заявив, що останнім часом трейдери і фонди, а також деякі зацікавлені групи «погоджено» тиснули на котирування монети, пише Forklog.
Фото: coiner.life

«Люди і фонди, що відкривають короткі позиції проти LTC, а також групи, які розглядають Litecoin як загрозу, погоджено тиснули на курс монети. Я спробую розвінчати весь цей FUD навколо і показати, чому Litecoin має величезну цінність», — зазначив Лі.

Твердження про те, що Litecoin втратив всі переваги в середовищі альткоінов, на його думку, є абсолютно безпідставними, оскільки мережа «цифрового срібла» є однією з найбільш захищених і підтримується ASIC-майнерами загальною вартістю в 150 млн доларів.

Лі переконаний, що майнерам невигідно здійснювати атаки на саму мережу, оскільки це призведе до знецінення їх обладнання. Він також додав, що Litecoin є одним з найбільш ліквідних альткоінов, і є в лістингу майже кожної біржі. Незабаром підтримку монети додасть і платформа братів Вінклвоссів Gemini.

Читайте також: На Yahoo Finance тепер можна купувати Bitcoin, Ethereum і Litecoin

9 кріптовалютних процесингів підтримують LTC: Aliant Payment, BTCPay, Coinbase, CoinGate, CoinPayments, Globee, GoCoin, LTCPay і TravelbyBit. Лі впевнений, що це робить взаємодію мерчантів з активами вкрай зручним.

Щодня мережа обробляє транзакції на загальну суму близько 200 млн доларів. Більш того, Litecoin безперебійно функціонує вже протягом семи років.

Деякі представники спільноти вважають, що Litecoin втратив свою цінність, оскільки в основній мережі біткоіна відбувся реліз Lightning Network.

Лі парирує — багато Lightning-клієнти підтримують LTC, а взаємодія з біткоіном відбувається за допомогою атомарних свопів.

Він підкреслив «безмежні» можливості атомарних свопів і технології Submarine Swaps для платежів між основними мережами BTC/LTC і Lightning Network.

Лі зазначив найважливішу роль Litecoin в тестуванні протоколу Segregated Witness в рамках теорії ігор. Тестова мережу біткоіна не підходила для цих цілей, оскільки її нативні монети не мали ніякої цінності і у зловмисників не було стимулів атакувати її.

Він запевнив співтовариство, що приділяє весь свій час розвитку Litecoin і масовому прийняттю монети.

Коментарі - 2

+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
22 вересня 2018, 14:50
#
Вторая валюта планеты. Создатель нереально богатый.
+
0
lukapacioli
lukapacioli
22 вересня 2018, 15:16
#
А обладатели «монет» — нереально бедные?!
Ибо одно подразумевает другое… один приумножил — иные потеряли
от перестановки слагаемых сумма «богатства» не меняется
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися