Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 вересня 2018, 13:09

ФГВФО виставив на продаж черговий пул кредитів юросіб

Аукціон з продажу 22-го пулу активів юридичних осіб, які перебувають на балансі неплатоспроможних банків, відбудеться 17 жовтня, а з продажу 23-го пулу — 18 жовтня в системі ProZorro.Продажі.

Аукціон з продажу 22-го пулу активів юридичних осіб, які перебувають на балансі неплатоспроможних банків, відбудеться 17 жовтня, а з продажу 23-го пулу — 18 жовтня в системі ProZorro.
Фото: vlada.io

Стартова ціна 22-го пулу становить 215 млн грн, 23-го — 203 млн грн. Торги пройдуть за голландською моделі аукціону.

До складу 22-го пулу увійшли права вимоги по 92 кредитами, що перебувають на балансі 6 банків: Імексбанк, Банк «Київська Русь», Діамантбанк, Міський Комерційний Банк, Укрбізнесбанк і Банк «Національні Інвестиції».

Середня прострочка – 5 років. Загальна заборгованість за договорами склала 1 107 млн грн. По 20 кредитам тривають судові провадження. 18 кредитів – на опрацюванні Державної виконавчої служби.

До складу 23-го пулу увійшли права вимоги за 10-ма кредитами, що перебувають на балансі Банку «Національні Інвестиції».

Середня прострочка – 3 роки. Заборгованість за договорами — 1 029 млн грн. Судове провадження триває по 8 кредитам.

У заставі банків – майнові права, нерухомість, товари в обороті, обладнання, транспортні засоби. Зокрема, Житлові будинки та квартири в Київській обл., житлові квартири в м. Суми.

Права вимоги за кредитами, включеними до складу пулів, до цього виставлялися на індивідуальний продаж від 1 до 20 разів.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися