Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 вересня 2018, 18:44

В аеропорту Амстердама з'явився перший криптовалютний банкомат

В аеропорту «Схіпхол» в Амстердамі з'явився криптовалютний банкомат, в якому можна обміняти євро на біткоіни і ефір. Про це йдеться на сайті аеропорту, пише Хайтек.

В аеропорту «Схіпхол» в Амстердамі з'явився криптовалютний банкомат, в якому можна обміняти євро на біткоіни і ефір.
Фото: hightech.fm

«Схіпхол» став першим європейським аеропортом, в якому встановлено такий пристрій.

Планується, що банкомат буде тестуватися протягом шести місяців, після чого керівництво аеропорту вирішить, чи потрібен він пасажирам.

За словами директора аеропорту «Схіпхол» з розвитку споживчих послуг Тані Дік, мандрівники, що вилітають з країни, можуть витратити решту євро на криптовалюту. Крім «Схіпхол», біткоіни можна купити в аеропортах Японії та Австралії.

В кінці травня Лондон став першим містом в світі, що офіційно дозволило вуличним музикантам приймати безконтактні платежі.

«Тепер більше лондонців зможуть підтримати наших талановитих вуличних артистів», — зазначив мер Лондона Садок Хан, який публічно висловив схвалення нової системи.

Нещодавно мечеть на сході Лондона Шеклвелл-лейн вирішила приймати біткоіни і інші криптовалюти як пожертвування — це дозволить розширити кількість благодійників, а також знизить мито за конвертацію валюти.

Коментарі - 1

+
0
semenvekselberg
semenvekselberg
11 вересня 2018, 20:48
#
Загоняют как стадо баранов…
По аналогии:
https://minfin.com.ua/blogs/semenvekselberg/117391/
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися