Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 вересня 2018, 13:10

Стали відомі ціни на нові iPhone в Європі

Німецькому ресурсу Macerkpof вдалося роздобути інформацію про рекомендовані ціни нових смартфонів iPhone для європейської роздрібного ринку, повідомляє ITC.

Німецькому ресурсу Macerkpof вдалося роздобути інформацію про рекомендовані ціни нових смартфонів iPhone для європейської роздрібного ринку, повідомляє ITC.
Фото: cnet.com

Зараз в Європі на смартфони iPhone актуального покоління діють наступні ціни: iPhone 8 — 799 євро, iPhone 8 Plus — 909 євро, iPhone X — 1149 євро. І вони не дуже відрізняються від рекомендованих цін для українського ринку: 25 499 грн для iPhone 8, 29 999 грн для iPhone 8 Plus і 37 999 грн — iPhone X. Тобто, на європейські ціни цілком можна орієнтуватися.

Читайте також: Що може показати Apple на презентації 12 вересня

Ресурс Macerkpof, посилаючись на джерела, що заслуговують довіру, стверджує, що ціни на нові моделі залишаться на рівні нинішніх. Тобто, за «бюджетну» iPhone XC з LCD-екраном діагоналлю 6,1 дюйма попросять 799 євро, а преміальні iPhone Xs і iPhone Xs Max коштуватимуть відповідно 909 євро і один тисячі сто сорок дев'ять євро за базові версії. Моделі з 256 ГБ флеш-пам'яті будуть на 170 євро дорожче. Варто зазначити, що в разі iPhone Xs і iPhone Xs Max буде доступна ще версія з 512 ГБ флеш-пам'яті.

Таким чином, незважаючи на позиціонування, iPhone XC навряд чи можна назвати «бюджетним», хоча було спочатку зрозуміло, що молодша модель iPhone буде більш доступною тільки в порівнянні зі старшими побратимами.

Цікаво, в мережі з'явилися живі фото молодшої моделі iPhone XC в трьох з п'яти варіантів забарвлення, в яких буде доступна новинка. На жаль, не можна точно сказати, що конкретно знаходиться перед нами — робочі прототипи або ж макети, які зазвичай створюються для оцінки дизайну незадовго до випуску фінальної версії пристрою.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися