Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 вересня 2018, 12:15

Що може показати Apple на презентації 12 вересня

Apple оголосила дату проведення осінньої презентації — 12 вересня, яка відбудеться в Театрі Стіва Джобса і почнеться о 20:00 за київським часом. AIN зібрав головні чутки про нові анонси.

Apple оголосила дату проведення осінньої презентації — 12 вересня, яка відбудеться в Театрі Стіва Джобса і почнеться о 20:00 за київським часом.
Фото: 5.ua

Нові iPhone

Цього року від Apple чекають відразу три пристрої: оновлений iPhone XS, версія iPhone XS з діагоналлю на 6,5 дюймів і бюджетний iPhone 9 з екраном на 6,1 дюйм. Всі вони успадковують безрамковий дизайн iPhone X і систему ідентифікації Face ID.

Існування двох флагманських варіантів підтверджує витік, що відбувся після публікації запрошень на презентацію. Це промофотографія з пристроями різного розміру. На ній же помітний новий колір моделей: золотий. Оригінальний iPhone X поставлявся тільки в білому і чорному варіантах.

Про бюджетної моделі, поки що, можна судити тільки за інсайдерськими даними. Повідомляється, що пристрій отримає LCD-екран замість OLED-панелі для скорочення витрат і чіп A10 Fusion, який використовувався в iPhone 7. Сталеву рамку навколо корпусу замінять анодованим алюмінієм. Передбачуваний iPhone 9 поставлятимуть в декількох кольорах.

Можливо, iPhone 9 і старша версія XS на 6,5 дюймів отримають слот на дві SIM-карти в деяких регіонах — в першу чергу, Китаї.

Нові iPad Pro

У березні Apple показала новий, бюджетний iPad — але Pro-версії тоді залишилися без оновлення. Повідомляється, що преміальну лінійку планшетів чекає редизайн в стилі iPhone X. Компанія зменшить рамки навколо дисплея, прибере дактилоскопічний сканер Touch ID і замінить його на Face ID.

В одному зі звітів навіть повідомляються точні габаритні специфікації: iPad Pro на 10,5 дюймів зменшиться з 250,6 x 174,1 x 6,1 мм до 247,5 x 178,7 x 6 мм. Відповідно, версія на 12,9 дюймів скоротить габарити з 305,7 x 220,6 x 6,9 мм до 280 x 215 x 6,4 мм. Також, можлива пропажа з моделей роз'єму для підключення навушників. Інші характеристики невідомі.

Apple Watch Series 4

Розумним годинникам пророкували найперше, з часів дебютної версії, зміну дизайну. Судячи із зображення, що з'явилося в мережі, так і трапиться — Watch Series 4 отримають екран «від краю до краю», але збережуть колишні габарити і конфігурацію елементів управління.

Годинники також вийдуть в новій, з золотим забарвленням сталевій версії. Як і раніше, очікується кілька варіантів: версії з двома діагоналями екрана, а також з підтримкою LTE і без стільникового модуля. Інформації про технічні характеристики і вартість поки немає.

Нові моделі Mac

Згідно з повідомленнями інсайдерів, на 2018 рік у Apple заплановані ще два «комп'ютерних» анонса. Це довгоочікувані оновлення MacBook Air і Mac mini. Передбачається, що бюджетний ноутбук незначно змінить дизайн, позбавиться від рамок і отримає Retina-екран. Про конфігурації портів не повідомляється.

Mac mini, який останній раз оновлювали в жовтні 2014 року, повинен отримати сучасну начинку: процесор восьмого покоління, швидку ОЗУ, SSD-накопичувачі. Пристрій будуть позиціонувати як рішення для професіоналів і бізнесу (mini популярні для створення серверних ферм), тому вартість базової версії може зрости.

Малоймовірно, що комп'ютери покажуть саме 12 вересня. Швидше за все, моделям присвятять окрему презентацію до кінця 2018 року.

Інше

Apple може показати бездротову зарядку AirPower і назвати дату старту її продажів. Чарджер, що здатний одночасно заряджати три пристрої, анонсували ще на презентації iPhone X. З тих пір у продажу він не з'являвся. Імовірно, через виробничі складнощі.

Також, Apple може незначно оновити AirPods. Зарядний кейс навушників отримає підтримку бездротової зарядки, а світлодіодний індикатор переміститься на корпус.

Саме сміливе припущення — реліз ще однієї, зменшеної версії HomePod. Зображення на запрошеннях, хоча і відсилає до кампусу Apple Park, також нагадує вид зверху на розумну колонку, пише AppleInsider. Раніше в ЗМІ вже з'являлися чутки, що Apple може випустити бюджетну версію HomePod без підтримки Siri і під брендом Beats.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися