Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 вересня 2018, 18:34

ПриватБанк знижує ставки малому бізнесу

ПриватБанк знизив ставки кредитування малого бізнесу та підприємців. З 3-го вересня ставку кредитування для нових кредитів за програмою підтримки малого бізнесу «КУБ» («Країна Успішного Бізнесу») знижено з 2% до 1,8% на місяць від початкової суми кредиту.

ПриватБанк знизив ставки кредитування малого бізнесу та підприємців.
Фото: politeka.net

«Політику банку спрямовано на зниження процентних ставок за кредитами, щоб стимулювати розвиток економіки насамперед за рахунок малого бізнесу та підприємництва», – зазначає заступник голови правління ПриватБанку Олег Сергеєв.

Замовте картку ПриватБанку з доставкою у фінансовому супермаркеті Finance.ua

Також цього року ПриватБанк запровадив нову технологію швидкого кредитування для приватних підприємців, що дає можливість малому бізнесу використовувати позикові гроші в сумі 100 тис. грн з пільговим періодом до 55 днів. Після закінчення пільгового періоду ставка за лімітом «Підприємницький» становитиме 2,5% на місяць.

За два роки роботи програми «КУБ» ПриватБанк профінансував понад 40 тис. проектів малого бізнесу. З початку року загальний обсяг фінансування підприємців ПриватБанком становить 4,5 млрд грн.

Нагадаємо, що минулого тижня на сайті ПриватБанку з'явився лізинговий онлайн-калькулятор.

Коментарі - 2

+
0
Игорь Коляда
Игорь Коляда
3 вересня 2018, 21:30
#
3 сентября ставка кредитования для новых кредитов по программе поддержки малого бизнеса «КУБ» («Країна Успішного Бізнесу») снижена с 2% до 1,8% в месяц от первоначальной суммы кредита.

Охренительно!!!
И мы ещё удивляемся инфляции более 1% в месяц.
+
+15
Andrey M
Andrey M
4 вересня 2018, 16:14
#
2% в месяц от первоначальной суммы кредита дают эффективную ставку в 46.8%.
Пиарщики Привата, а как с постановлением НБУ обязующим банки во всех рекламных материалах обязательно указывать эффективную годовую ставку?

В пример что это не «праздник щедрости» от Привата могу назвать ОТР и их кредиты на б\у авто под 1.33% в месяц от первоначальной суммы, причем авто в залог не берется, КАСКО не предусмотрено.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися