Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 серпня 2018, 19:38

Найголовніше за понеділок: Курс долара, новобудови і арешт рахунків «Укргазвидобування»

Долар трохи відступив: що далі

Минулий тиждень на валютному ринку призвів до обвалу гривні, попри спроби НБУ утримати ситуацію під контролем. Обстановка на валютному ринку залишається напруженою.

Новобудови. Інвестори частіше позичають на купівлю житла

На первинному ринку житлової нерухомості Києва зростає число покупців, які купують житло в розстрочку та в кредит. Про основні тенденції фінансування угод на первинному ринку «Мінфіну» розповіла заступник директора з комерційних питань ІБК Обрій Олеся Перчак.

Нацбанк активно позбавляється від валюти

З 13 по 17 серпня 2018 року в результаті валютних інтервенцій НБУ продав 214,82 млн доларів. Про це свідчать дані Національного банку.

Рахунки «Укргазвидобування» арештовані

«Ухвалено рішення про примусове стягнення з «Укргазвидобування» понад 261 млн грн у зв’язку із порушенням ТОВ «Карпатигаз», як оператором за договором спільної діяльності (СД), своїх зобов’язань за договором лізингу перед ТОВ «Центр фінансового лізингу», — йдеться в повідомленні компанії.

Фонд держмайна скасував наказ про приватизацію Державної зернової корпорації

Фонд державного майна України відмовився від рішення приватизувати ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація» (ДПЗКУ), яка була прийнята на початку грудня минулого року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися