Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 червня 2018, 15:48

Ілон Маск розкрив подробиці нового електропікапа Tesla Pickup

В ході спілкування в твіттері з фанатами Tesla, Ілон Маск розповів трохи про майбутній електричний пікап компанії, пише ITC.

В ході спілкування в твіттері з фанатами Tesla, Ілон Маск розповів трохи про майбутній електричний пікап компанії, пише ITC.
Фото: itc.ua

Для затравки глава компанії запитав потенційних покупців, які особливості вони хотіли б побачити в першому вантажному позашляховику Tesla.

Відразу після цього він почав сипати технічними подробицями, які гарантовано отримає новинка.

Пікап Tesla оснастять двома електродвигунами з «божевільним» крутним моментом, які забезпечать повноцінний повний привід і прохідність практично в будь-яких умовах.

Підвіска електричного пікапа буде автоматично подстріваться під вагу вантажу в кузові, що дозволить уникнути неприємних наслідків при пересуванні з порожнім або повністю заповненим кузовом. Обидві можливості йтимуть в стандартному оснащенні, за них не треба буде платити окремо.

Електричний пікап отримає запас ходу близько 400-500 миль (650-800 км), а також вбудовану розетку на 240 В, яка дозволить підключати до електромобіля безпосередньо будь-які професійні інструменти та обладнання (дрилі, електропили, верстати, освітлення і т.д.) без необхідності використовувати окремий електрогенератор.

Як і інші електромобілі Tesla, пікап отримає функціональність автопілота з паралельним паркуванням і камерами/сонарами з 360-градусним оглядом.

Також розробники передбачать систему простого доступу в кабіну і кузов, подібно до тих, які використовуються у вантажівках.

Маск пообіцяв, що пікап буде виглядати досить мужньо, в стилі класичних американських пікапів на кшталт класики Ford F-150.

Нагадаємо, що недавно The Boring Company Ілона Маска, що займається будівництвом тунелів для майбутніх транспортних систем, опублікувала ролик, на якому показана тестова поїздка електрокроссовера Tesla Model X в одному з таких тунелів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися