Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 червня 2018, 13:56

Tesla приймає більше замовлень на Model 3 і знижує ціни

На даний момент в списку очікування Model 3 стоять близько 450 тисяч клієнтів. Чи вдасться виробникові наростити обсяги випуску Model 3 до 5 000 штук на тиждень до кінця цього місяця ми дізнаємося вже дуже скоро. Але передумови до цього є вже зараз, повідомляє ITC.

На даний момент в списку очікування Model 3 стоять близько 450 тисяч клієнтів.
Фото: meduza.io

В даний час Tesla відкрила передзамовлення на Model 3 для всіх бажаючих з листа очікування в США і Канаді. Готовність приймати більше замовлень явно вказує на те, що Tesla тепер може виробляти і відвантажувати більше Model 3. Мабуть, збирати Model 3 в «наметах» виявилося вдалою ідеєю (мова про нову лінію для збирання авто, яка побудована з використанням тентово-каркасних конструкцій).

Одночасно виробник знизив ціни на Model 3, точніше, дешевше стали деякі конфігурації і окремі опції для Model 3. Одному з покупців його Model 3 з урахуванням нових цін обійшлася на 6 тисяч доларів дешевше.

Дешеві Tesla Model 3 за 35 000 доларів з'являться ще не скоро, не раніше осені цього року. Зараз вартість Tesla Model 3 починається з позначки 49 тисяч доларів. У цю суму оцінюється далекобійна версія Long Range з запасом ходу 500 км. Додати електромобілю другий мотор, щоб зробити його повнопривідним, тепер коштує 4 тисячі доларів замість початкових 5 тисяч.

Пакет Performance, з яким Tesla Model 3 швидше розганяється до сотні — за 3,5 с замість стандартних 4,5 с — підвищує вартість електромобіля до 64 тисяч доларів. За додаткові 1,5 тисячі доларів можна отримати світлий інтер'єр. А пакет Performance Upgrades, в який входять 20-дюймові диски, спойлер з вуглецевого волокна, алюмінієві педалі, шини Michelin Pilot Sport 4S, червоні гальмівні супорти і інші корисності, додає до ціни Model 3 ще 5 тисяч доларів.

Крім того, в онлайн-конфігураторі Tesla з'явилися нові варіанти кольорів, але термін очікування при оформленні замовлення на дешеву Tesla Model 3 збільшився до 6-9 місяців.

Приємною новиною повинно стати те, що зміни в ціні мають зворотну силу і поширюються на минулі покупки. Тобто, поточні власники Tesla Model 3 зможуть отримати компенсацію.

Нагадаємо, що недавно Ілон Маск показав тізерне зображення електрокроссовера Tesla Model Y, презентація якого запланована на 15 березня 2019 року.

Коментарі - 1

+
0
ballistic
ballistic
29 червня 2018, 23:44
#
"На даний момент в списку очікування Model 3 стоять 450 тис. клієнтів"
— черга вишикувалась немаленька і не збирається розходитися, незважаючи на численні всепропальні прогнози злосливців.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися