Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 червня 2018, 13:50

Майбутнє економіки країни залежить від блокчейна — член Федеральної Ради Швейцарії

В майбутньому технологія блокчейн проникне в усі сфери економіки Швейцарії. Про це повідомив член Федеральної Ради країни Йоханн Шнайдер-Амманн, пише Forklog.

В майбутньому технологія блокчейн проникне в усі сфери економіки Швейцарії.
Фото: medium.com

За його словами, в даний час в Швейцарії знають не так багато про нову технологію, її потенціал та ризики. Саме це є вирішальним фактором для того, щоб навчати нових блокчейн-фахівців.

Шнайдер-Амманн акцентував увагу на тому, що держорганам країни потрібно підтримувати дослідницькі проекти в цій галузі, а також приділяти увагу цифровізації і технологіям у навчальних закладах.

«Швейцарія є світовим лідером в сфері застосування блокчейна. Тому нам потрібно продовжувати йти в ногу з часом. Якщо ми доб'ємося успіху, ця технологія надасть нові можливості, нові робочі місця, нові рівні безпеки і процвітання. Життя карає тих, хто запізнюється», — заявив чиновник.

Він зазначив, що в країні необхідно розвивати регулювання в сфері криптовалют, блокчейна і ICO.

«Хороша економічна структура не має на увазі повної свободи дій. Бізнесу потрібна правова визначеність», — заявив він.

Нагадаємо, що генеральний директор швейцарського фінансового гіганта UBS Group AG схвалив технологію блокчейн, припустивши, що вона «майже обов'язкова» для бізнесу.

Коментарі - 2

+
0
lukapacioli
lukapacioli
24 червня 2018, 15:57
#
Прочел заметку с облегчением.
Есть, есть-таки дураки не только в моем Отечестве.
+
+5
Ladder05
Ladder05
24 червня 2018, 23:31
#
Ну да, новые технологии всегда воспринимаются пролетариатом в штыки. Не переживайте, вам он не пригодится, таким как вы до сих пор надо Х ставить вместо росписи в документах.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися