Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 червня 2018, 20:06

Найголовніше за четвер: Заробіток на депозитах, закон про запуск Антикорупційного суду, рівень хабарництва і закон про валюту

Скільки вкладники реально заробили на депозитах цього року

За даними НБУ, обсяг депозитів фізосіб в найбільших українських банках на початок травня становив 469 млрд грн. Сума, здавалося б, величезна. А ось заробітки вкладників вражають зовсім не так. За перші 4 місяці 2018 року банки виплатили їм проценти — менше 390 грн на вкладника.

Рівень хабарництва та корупції в Україні суттєво зріс — PwC

Рівень хабарництва та корупції в українських організаціях зріс із 56% у 2016 році до 73% у 2018 році. Про це йдеться в дослідженні PwC «Всесвітнє дослідження економічних злочинів та шахрайства 2018 року».

Рада прийняла закон про запуск Антикорупційного суду

Верховна Рада підтримала закон №8497 про створення Вищого антикорупційного суду в Україні. За відповідне рішення проголосували 265 депутатів.

Кабмін віддав контроль над митниками Нацполіції

Кабінет міністрів у рамках експерименту для підвищення митних надходжень розширив повноваження поліцейських з контролю над митниками. Про це йдеться у постанові від 20 червня.

Wizz Air розпочне польоти з Києва до Лісабона, Таллінна і Берліна

Wizz Air розмістить третій літак на своїй базі в Києві і розпочне польоти з Києва до Лісабона, Таллінна і Берліна, а з Харкова в Катовіце. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Рада прийняла закон про валюту

Верховна Рада України прийняла закон «Про валюту і валютні операції». За прийняття законопроекту №8152 проголосували 228 депутатів при необхідному мінімумі в 226 голосів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися