Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 червня 2018, 20:04

Найголовніше за середу: Розмитнення евроблях, підвищення пенсії, ціни Wizz Air і вимоги МВФ

Нові правила розмитнення євроблях. Як зміняться ціни на автівки — огляд

Автомобілям на єврономерах залишилося недовго колесити українськими дорогами. Влада всерйоз налаштована розібратися з евробляхами раз і назавжди. «Мінфін» розбирався, як тепер будуть узаконювати євробляхи і розмитнювати імпортні легковики і скільки будуть коштувати авто.

Нові обличчя: «дочка» російського держбанку платить більше всіх

Після пожвавлення на ринку гривневих депозитів, ставки почали змінюватися й за валютними внесками. Лідерство за прибутковістю вкладів у доларах перехопила «дочка» російського держбанку.

Офіційно: З липня пенсіонери отримають підвищені пенсії

У держбюджеті на 2018 рік передбачене підвищення розміру мінімальної пенсії двічі протягом року – з 1 липня та з 1 грудня. Про це розповів віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, повідомляє прес-служба Кабміну.

У Wizz Air розповіли, як зміняться ціни на квитки

Угорська авіакомпанія Wizzair продовжить пропонувати пасажирам лоукост-тарифи на авіаквитки завдяки максимально низьким операційнім витратам. Про це розповів ЕП головний корпоративний директор Wizz Air Оуен Джонс.

Глава МВФ назвала дві вимоги до України

Міжнародний валютний фонд готовий співпрацювати з Україною, щоб країна виконала взяті на себе умови, необхідні для схвалення МВФ наступного траншу кредиту, який очікується в розмірі 2 млрд доларів.

НБУвирішив ліквідувати банк «Юнісон»

Нацбанк України 18 червня прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ «Банк «Юнісон» (Київ). Про це йдеться у повідомленні регулятора.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися