Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 травня 2018, 12:03

Вкладникам «Дельта Банку» продовжили виплати

З 7 травня 2018 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб здійснює відшкодування коштів вкладникам АТ «Дельта Банк» за договорами банківського вкладу незалежно від дати їх закінчення та за договорами банківського рахунку (включаючи карткові рахунки).

З 7 травня 2018 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб здійснює відшкодування коштів вкладникам АТ «Дельта банк» за договорами банківського вкладу незалежно від дати їх закінчення та за договорами банківського рахунку (включаючи карткові рахунки).
Фото: capital.ua

Про це йдеться у повідомленні Фонду.

Згідно із повідомленням, відшкодування коштів вкладникам здійснюються через відділення банків-агентів Фонду.

«Для отримання коштів за зазначеними договорами вкладникам необхідно звернутися до будь-якого із вказаних банків-агентів з паспортом або іншим документом, що посвідчує особу. Фізичні особи – резиденти додатково пред’являють документ, виданий відповідним контролюючим органом, що засвідчує їх реєстрацію в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (крім осіб, у паспорті яких контролюючим органом зроблено відмітку про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта або до паспорта внесені дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків)», — зазначили у Фонді.

Коментарі - 1

+
0
bonv
bonv
7 травня 2018, 17:32
#
А де радість Дельтабанківців?:)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися