Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 травня 2018, 12:49

Telegram відмовляється від публічного продажу токенів TON

Мессенджер Telegram прийняв рішення відмовитися від первинного розміщення монет (ICO). Також не планується пропонувати цифрові монети сервісу для публічного продажу.

Мессенджер Telegram прийняв рішення відмовитися від первинного розміщення монет (ICO).
Фото: informator.news

Про це ресурсу The Wall Street Journal повідомило анонімне джерело, пише ITC.

Інше джерело повідомило, що відмова від ICO викликана посиленням правил з боку Комісії з цінних паперів і бірж США, Комісії з торгівлі товарними ф'ючерсами США та інших регулюючих органів. Ці посилення відбулися вже після того, як керівництво Telegram прийняло рішення провести ICO, перші чутки про яке почали з'являтися в січні цього року.

Також не можна виключати, що Telegram вже зміг зібрати достатню суму грошей завдяки приватним продажу і тепер не має потреби в ICO. Попередні продажі в лютому зібрали $850 млн від 81 інвестора. У березні компанія повідомила, що змогла залучити ще $850 млн від 94 інвесторів. Сумарно, компанія отримала $1,7 млрд менше ніж від 200 приватних інвесторів.

Передбачається, що зібрані гроші будуть спрямовані на фінансування проекту Telegram Open Network. Ця мережа стане свого роду публічної платформою для здійснення операцій і виступить в якості альтернативи платіжним системам Visa або Mastercard.

Коментарі - 2

+
0
Григорий П
Григорий П
7 травня 2018, 13:32
#
Теперь пользователи Телеграмма, которые ему принося т доход не смогут участвовать в распределении прибыли от публичного проекта. Публичный проект — вдруг стал непубличным проектом. Иди лесом дуров со своей телеграмой, пропало уважение
+
0
ballistic
ballistic
7 травня 2018, 15:27
#
Мова в статті про інвестиційний (оптовий) передрелізний продаж токенів. Рядових користувачів Тєлєгі це не стосується.
Але як на мене, цей «анонімний» витік не що інше, як реклама, щоб простимулювати вагаючихся інвесторів активніше купувати токени. :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися