Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 квітня 2018, 12:53

Amazon запустила доставку посилок в багажник автомобіля клієнта

Компанія Amazon пропонує доставляти посилки не на ганок будинку або в поштову скриньку, а прямо в багажник автомобіля клієнта.

Компанія Amazon пропонує доставляти посилки не на ганок будинку або в поштову скриньку, а прямо в багажник автомобіля клієнта.
Фото: slashgear.com

Доставка в багажник автомобіля відбувається за тією ж схемою, що і доставка на будинок у відсутності господарів (Amazon Key), яку компанія пропонує найсміливішим передплатникам сервісу Prime з минулого року. Їм досить встановити сумісний цифровий замок і хмарну відеокамеру для запису короткого ролика про доставку, після чого кур'єр зможе приносити посилки навіть в денний час, коли господарі знаходяться на роботі.

Зівсно, сервіс має ряд обмежень. По-перше, поки він працює тільки в 37 найбільших містах США, повідомляє ITC.

По-друге, систему підтримують тільки обрані автомобілі Volvo і General Motors (Chevrolet, Buick, GMC, Cadillac) не старші 2015 року випуску, оснащені розумними системами Volvo On Call і GM OnStar відповідно.

Ну, і по-третє, існують обмеження на габарити і вагу посилки (холодильник або великоформатний телевізор точно не помістяться в компактний сіті-кар), максимальну вартість (не більше $1 300) і інші параметри посилки.

В Amazon обіцяють найближчими місяцями розширити географію надання послуги Amazon Key In-Car Delivery (до слова, тести також проходили в окремих країнах Європи), а також підключити автомобілі інших виробників.

Коментарі - 1

+
+15
bonv
bonv
30 квітня 2018, 23:23
#
Ти прийшов додому а там сміливе пограбування:) Посилка для сміливих:)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися