Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 квітня 2018, 13:34

Смолій очолив делегацію України на зборах МВФ та групи Світового банку

Голова НБУ Яків Смолій очолив офіційну делегацію України на щорічних весняних зборах Міжнародного валютного фонду та групи Світового банку.

Голова НБУ Яків Смолій очолив офіційну делегацію України на щорічних весняних зборах Міжнародного валютного фонду та групи Світового банку.
Яків Смолій/Фото: rbc.ua

Сьогодні голова центрального банку разом із заступником Катериною Рожковою відбули до Вашингтону для участі в цьому заході, повідомляє Нацбанк.

До складу офіційної делегації також увійшли Міністр фінансів Олександр Данилюк, заступник Міністра фінансів Юрій Буца, перший заступник Міністра економічного розвитку та торгівлі Максим Нефьодов, заступник глави Адміністрації президента України Дмитро Шимків.

Читайте також: В Мінфіні повідомили умови для отримання траншу МВФ

«Голова НБУ та його заступник візьмуть участь в офіційній програмі заходів Весняних зборів, яка передбачає обговорення широкого кола тем від цифрової економіки, Big Data та фінансової інклюзії до раннього виявлення банківських криз, відстеження міжнародних потоків капіталу та гнучкого інфляційного таргетування. На порядку денному також будуть світові макрофінансові перспективи на найближчі роки», — йдеться в повідомленні регулятора.

Українська делегація зустрінеться з керівництвом Міжнародного валютного фонду, Світового банку, Європейського банку, Міністерства фінансів США.

Читайте також: МВФ погіршив прогноз зростання української економіки у 2019 році

Крім відвідання заходів у рамках Весняних зборів, Голова НБУ та його заступник також планують провести низку зустрічей з представниками міжнародних організацій та інших центральних банків для обговорень питань співпраці, зокрема, з головою Народного банку Китаю, головою банку Литви, головою центрального банку Швеції, головою центрального банку Австрії, керівником Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), представниками профільних підрозділів Міжнародного валютного фонду, а також представниками Федерального резервного банку Нью-Йорку, Сiti bank та Сredit Agricole.

Коментарі - 2

+
+15
AleksandrBank
AleksandrBank
18 квітня 2018, 14:34
#
Основная цель — объяснять бездействие властей по реформам и просить деньги под честное слово исполнения договоренностей 3 лет ранее, что давали.
+
0
smarty
smarty
18 квітня 2018, 15:31
#
Ну с Богом хлопці! Просив Батько, просила Мати…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися