Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 квітня 2018, 14:26

Telegram бот допоможе водіям купити поліс ОСЦПВ за 7 хвилин

Страхова компанія VUSO 30 березня 2018 запустила чат-бот для Telegram — @vuso_bot. З його допомогою українські водії можуть за 7 хвилин оформити поліс ОСЦПВ на смартфоні. @vuso_bot став першим ботом, який створений страховою компанією в Україні для автомобілістів.

@vuso_bot допомагає укладати договори страхування ОСЦПВ в паперовому та електронному вигляді. При покупці паперового поліса клієнт отримує бланк з допомогою служби доставки. При замовленні електронного поліса на e-mail клієнту відправляють PDF-документ. Бот приймає замовлення в Telegram 7 днів на тиждень та 24 години на добу, клієнти розраховуються з допомогою банківських карток.

«У попередні роки люди розраховували вартість за допомогою онлайн калькуляторів ОСЦПВ. На зміну їм прийшов бот для Telegram, який задає людині зрозумілі питання та підраховує актуальну вартість страхування на основі відповідей» — підкреслив особливість нового сервісу в. о. голови правління компанії VUSO Андрій Артюхов.

Компанія VUSO вибрала для запуску сервісу Telegram, адже вважає його найкращим варіантом з точки зору популярності і безпеки. Згодом страховий бот буде доступний також тим, хто користується WhatsApp або Viber.

З першого дня, коли в Україні з'явилися електронні поліси ОСЦПВ, компанія VUSO почала оформляти їх своїм клієнтам. За умовами страхування електронні поліси аналогічні паперовим, але для зручності клієнтів замовляються онлайн. При покупці електронного поліса у базі даних Моторного Бюро (МТСБУ) створюється унікальний запис про укладення договору між клієнтом і компанією. Кожен, хто знає державний номер транспорту або номер договору страхування, може перевірити наявність електронного полісу на сайті policy-web.mtsbu.uа.

Чат бот розроблений на платформі Corezoid за допомогою конструктора Kwizbot компанією Evergreen.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися