Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 березня 2018, 17:17

Чому дешевшають криптовалюти

Курс Bitcoin на поточному тижні може знизитися до $8350 на тлі тривалих розпродажів на ринку, — прогнозують аналітики ГК Forex Club.

Курс Ethereum може піти нижче 500 доларів, тоді як криптовалюта Ripple і Litecoin — нижче $0,6 і $150 відповідно.

Розпродажі на ринках викликані песимістичними настроями з приводу торгової війни між США і Китаєм. Президент США Дональд Трамп минулого тижня зажадав від торгового представника США підготувати перелік китайських товарів, які будуть обкладатися збільшеним митом. У той же час Китай опублікував перелік американських товарів, на які можуть бути введені мита у відповідь на дії США.

На цьому тлі американський фондовий індекс Dow Jones впав майже на 3%, індекс S& P500 — на 2,52%, азіатські індекси втратили близько 1,5%. Однак інвестори все ж сподіваються, що і США, і Китай утримаються від повномасштабних торговельних війн, і біржі стабілізуються. Ціни на нафту в цьому випадку можуть підвищитися до $70 за барель марки Brent.

Долар США знижується після заяв ФРС про продовження циклу підвищення процентних ставок. Пара євро/долар виросте до 1,24 долара за євро.

За останню добу курс Bitcoin подешевшав на 2,2% і досяг $8413, при ринковій капіталізації $143,26 млрд. Друга за популярністю криптовалюта Ethereum впала в ціні на 1,95% до $520,11. Капіталізація Ethereum — $50,97 млрд. У той же час Litecoin знизився до $159,5. Капіталізація Litecoin — $8,92 млрд.

Загальна ринкова капіталізація криптовалют становить $328,5 млрд.

Криптобіржа Binance в Японії отримала попередження про те, що для продовження роботи їй необхідно отримати ліцензію. Крім того, основні криптовалюти змушують дешевшати обмеження ICO в Китаї, Індії, США і жорсткі заяви з боку представників більшості урядів. 

Коментарі - 5

+
0
Danconia
Danconia
27 березня 2018, 13:20
#
Имхо связь с данными новостями вообще не услеживается, как раз наоборот рано или поздно наступит обратная кореляция крипты и товарных бирж — падение цен на товарных биржах будет провоцировать перелив капиталов в крипту и наоборот, что вообще то логично — если рынки акций ждет просадка можно перелить капитал в крипту крипта вырастет когда в нее зайдут деньги с рынков акции — продать крипту и купить подешевевшие акции. Кто задаст такой тренд и станет триггером для рынка того и яхты.
+
+36
Саша Ник
Саша Ник
27 березня 2018, 14:06
#
Когда биржи падают, все бегут в cash. Ибо нет доверия. А бежать из одного пузыря в другой, может только полный идиот.
Ну либо это мечты Буратины, вложившегося в биток по 13-14 тыс…
Надежда умирает последней…
+
+28
lukapacioli
lukapacioli
28 березня 2018, 15:30
#
Вы путаете товарные биржи — за которыми стоит, пусть и опосредованно, реальный ТОВАР, и криптобиржи — за которыми стоит мыльный пузырь из громких заявлений и мертвых «идей», а-ля блокчейн+распределенная БД с бесконечно-бессмысленным дублированием данных.
Сравнение крипты с «билетами на осмотр Провала», которые активно толкали в массы Остап Бендер и Киса Воробьянинов — вполне уместно. Вы можете с таким же упоением верить, что билеты (токены) на осмотр Провала поднимутся в цене…
Веруйте, господа… :) в завершение — сцена из фильма о встрече 2-х известных криптовиков с инвестором...https://www.youtube.com/watch?v=Y0VSfmMFq3s
+
0
Влад Тугаринов
Влад Тугаринов
27 березня 2018, 14:40
#
Во время панику уходят в тихие гавани, по этой причине, уходит капитал и развивающихся стран, и уходит капитал из акций но не в битки а золото! Золото это тихая проверенная гавань.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
30 березня 2018, 20:11
#
Национальный банк Казахстана подготовил поправки в законодательство, направленные на ужесточение регулирования оборота биткоина и других криптовалют в стране. В частности, регулятор намерен запретить покупку и продажу криптовалют за тенге, деятельность бирж в этом сегменте, а также любые виды майнинга.

Подробнее: Казахстан запретит криптовалютный трейдинг и майнинг
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися