Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 лютого 2018, 20:02

Найголовніше за день: Ставки за депозитами, шахрайство з картками і тендер 4G

Максимальні ставки за депозитами: лідери не змінюються

У лютому більшість банків продовжило знижувати максимальні ставки за депозитами. Винятків виявилося небагато. Найбільше із загальної картини вибився Таскомбанк, який підвищив прибутковість коротких депозитів у всіх валютах.

Шахрайство з картами. Як і скільки крадуть

Асоціація EMA підвела підсумки платіжного шахрайства в Україні за 2017-й рік. Цифри підтверджують: середня сума втрат клієнтів від махінацій карткових злочинців знизилася в 2017 році до 145 грн в порівнянні з 345 грн в 2016 році. Це навіть менше, ніж в 2015-му році (206 грн).

В НБУ назвали, скільки банків виставлено на продаж

На даний час Національний банк України розглядає пакети документів на придбання РВС Банку, Сбербанку, Банку Львів, БТА Банку. Про це повідомила прес-служба регулятора.

Мінфін погасив заборгованість за пільгами та субсидіями на 80%

Станом на 26 лютого кредиторська заборгованість на надання пільг та житлових субсидій на оплату житлово-комунальних послуг погашена більш ніж на 80%.

Нацкомісія допустила великих мобільних операторів до тендеру 4G

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) визначила учасників тендера на отримання ліцензій на 4G в діапазоні 1800 МГц.

ВР змінила порядок подачі екологічного сертифікату при ввезенні авто

27 лютого 2018 року Верховна Рада підтримала законопроект № 5470-д, яким змінюється порядок подачі екологічного сертифікату при ввезенні автомобілів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися