Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 лютого 2018, 16:15

ПриватБанк завершив січень з прибутком 1,105 млрд грн

За перший місяць 2018 року ПриватБанк отримав прибуток 1 млрд 105 млн гривень.

За перший місяць 2018 року ПриватБанк отримав прибуток 1 млрд 105 млн гривень.
ПриватБанк завершив січень з прибутком 1,105 млрд грн/Фото: antikor.com.ua

Як повідомила прес-служба банку, прибуткова робота є стратегічним завданням банку на поточний рік, за підсумками якого банк планує отримати не менше ніж 4 млрд грн прибутку.

«Сьогодні головна мета – не лише прибуткова робота банку, а насамперед повернення активів банку в Україну та в Україні, – зазначає прес-служба ПриватБанку. – Банком проводиться робота та розслідування, що спрямовані на повернення державних коштів, витрачених на відновлення капіталу після націоналізації банку».

У банку нагадали, що колишніми власниками та топ-менеджментом свого часу було виведено мільярди доларів, що створило критичну загрозу інтересам кредиторів та вкладників ПриватБанку. Разом із Національним банком України та визнаними в усьому світі компаніями ПриватБанк опрацьовує ці питання та звітує суспільству.

«Ми хочемо розуміння щодо необхідності проведення цієї непростої роботи в банку та уникнення публічного маніпулювання недостовірною інформацією щодо процесу розслідування як у заявах політиків, так і громадських діячів із залученням журналістів, – зазначила прес-служба ПриватБанку. – Політика у світі щодо банківської таємниці змінюється – не може бути таємниці щодо шахрайських дій, які становлять загрозу громадським та державним інтересам».

За повідомленням прес-служби банку, факти витоку та розкриття банківської таємниці як у самому банку, так з боку тих, хто сприяв її оприлюдненню, будуть належно розслідувані та оцінені, зараз триває відповідне службове розслідування.

Коментарі - 4

+
+3
AleksandrBank
AleksandrBank
15 лютого 2018, 17:09
#
На самом деле супер, нужно менять структуру и выводить банк в прибыль. Потому как отдавать очень многою Правильно подчеркнуто, нужно возвратить еще активы, по залогам по юрикам. Точнее там наверное ничего нету, Коломойский пластиковые стаканчики залаживал.
+
0
Алексей Альбещенко
Алексей Альбещенко
15 лютого 2018, 17:26
#
Ну, если давать по ярду в месяц прибыли (в чем я очень сомневаюсь учитывая размер проблемного портфеля) то за год 12 ядов, а все долги государству на докапитализацию закроют через аж через 12 лет. А если по 4 ярда как планируют… то можно подсчитать сколько лет получится.
+
+15
Sabre
Sabre
15 лютого 2018, 20:05
#
150 миллиардов которые должны компании «Коломойского» никогда не отдадут — их будут рефинансировать бесконечно и с них будет только процентрая прибыль. Рефинанс ничем не опасен, особенно если он взят под залог гос. облигаций. В банке будет увеличиваться доля кредитов гос. предприятий и гос. облигаций, их и сейчас десятки миллиардов — гос-во должно и будет должно банку намного больше чем банк ему.
+
0
Игорь Коляда
Игорь Коляда
15 лютого 2018, 17:50
#
За первый месяц 2018 года ПриватБанк получил прибыль в размере 1 млрд 105 млн гривен.

«Цыплят по осени считают».
Официальный отчётный период только начался, посмотрим сколько будет по его окончании.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися