Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 січня 2018, 9:24

Курс Ethereum наблизився до історичного рекорду

Друга за величиною криптовалюта Ethereum наближається до історичного рекорду.

Друга за величиною криптовалюта Ethereum наближається до історичного рекорду.
Курс Ethereum наблизився до історичного рекорду/Фото: wired.com

Як повідомляє CoinMarketCap, станом на 8:10 Ethereum дорожчав на 6,2%, до $ 1,22 тис. (історичний рекорд становить близько $1,42 тиc.), біткоін дешевшав на 1,8%, до $11,57 тис.

За даними «Мінфіну», курс Ethereum станом на 9:15 становить $ 1,200.

«Незалежне американське рейтингове агентство Weiss Ratings присвоїло Ethereum рейтинг „B“, тоді як біткоіни отримав рейтинг нижче — »C+", — повідомляє телеканал CNBC.

Нижчу оцінку біткоіну агентство пояснило тим, що найбільша криптовалюта стикається з труднощами мережі, що призводить до затримок і високу вартість транзакцій.

Біткоін не має прямого механізму для термінової модернізації свого програмного коду.

Жодна з 74 криптовалюта, за версією агентства, не отримала вищу оцінку «A».

Вищий із привласнених рейтингів ( «B»), крім Ethereum, отримала криптовалюта EOS, 9-а по величині на криптовалютному ринку, передає телеканал.

Також, згідно з даними CoinMarketCap, криптовалюта Ripple дорожчає на 6,8%, до 1,38 долара, Bitcoin Cash — на 1,6%, до 1,7 тисячі доларів.

Капіталізація ринку криптовалют становить на даний момент 584,71 мільярда доларів. Частка біткоіну - приблизно 33% всього ринку криптовалюта, Ethereum — 20%, Ripple — 9%.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що японська біржа цифрових валют Coincheck заявила, що відшкодує втрати клієнтів від хакерської атаки, під час якої була викрадена криптовалюта на $400 млн, з власних коштів.

Нагадаємо, 26 січня стало відомо, що одна з найбільших криптобірж в Японії Coincheck зупинила всі операції зняття средствсо рахунків через чутки про великомасштабний злам.

Коментарі - 2

+
+3
Alex Shultz
Alex Shultz
29 січня 2018, 10:30
#
Биткоин стремительно взял направление на посадку, хотя все это временно. По данным Alpha Capital, в ближайшие два месяца рост биткоина вернется, малыми но уверенными шагами.
+
0
Петро Петрович
Петро Петрович
29 січня 2018, 13:47
#
А вкладчикам МММ все выплатят с процентами…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися