Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 січня 2018, 8:39

Від Ethereum «відкололась» нова криптовалюта — EtherZero

19 січня від другої за популярністю після біткоіну криптовалюти - Ethereum - «відкололася» нова криптовалюта під назвою EtherZero.

19 січня від другої за популярністю після біткоіну криптовалюти - Ethereum - «відкололася» нова криптовалюта під назвою EtherZero.
Від Ethereum "відкололась" нова криптовалюта - EtherZero/Фото:bitcoinethereum.eu

Як пише forklog, серед основних характеристик EtherZero називаються дворівнева мережева система, що використовує архітектуру Dash майстер-ноди, система автономного управління спільнотою, нульові комісії, миттєві перекази і, нарешті, висока масштабованість.

Автори проекту заявляють, що користувачі Ethereum отримають близько 116 млн токенів ETZ, кожен з яких дорівнює одному ETH. Також розробники нової криптовалюти передбачають капіталізацію EtherZero на рівні 9,5 млн доларів (близько 10% від класичного Ethereum).

У той же час на офіційному сайті Ethereum.org про хардфорк нічого не говориться. Не дають ніяких коментарів і розробники мережі.

Також на сайті проекту розміщено логотипи різних бірж і гаманців, які, як передбачається, будуть підтримувати нову монету, але поки жодна з великих платформ цього не підтвердила.

Коментарі - 5

+
+15
SergS7
SergS7
23 січня 2018, 9:34
#
«Мама — анархія»
+
+33
Игорь Коляда
Игорь Коляда
23 січня 2018, 10:00
#
Авторы проекта заявляют, что пользователи Ethereum получат около 116 млн токенов ETZ, каждый из которых равен одному ETH.

Ну чё криптоманы, где тут ОТСУТСТВИЕ и НЕВОЗМОЖНОСТЬ ЭМИССИИ?
Ба, так тут не только эмиссия, а ещё и МУЛЬТИПЛИКАЦИЯ!
Богатство растёт прям как в сказке!
+
0
Yopta
Yopta
23 січня 2018, 12:07
#
Если я сейчас пойду на ксероксе печатать доллары, вы тоже назовёте это эмиссией? Или печать зимбабвийского доллара имеет какое-то отношение к эмиссии доллара США?
+
0
Игорь Коляда
Игорь Коляда
23 січня 2018, 18:05
#
Нет, я назову это фальшивомонетничество.
+
0
Yopta
Yopta
24 січня 2018, 15:02
#
Фальшивомонетничество — это подделка валюты. А создание новой валюты путем копирования каких-либо свойств, вида или названия старой никаким образом не влияет на старую валюту.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися