Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 січня 2018, 8:33

Мінфін у п'яти слайдах показав, чим займатиметься в 2018 році

Міністерство фінансів планує у 2018 році створити Службу фінансових розслідувань, провести реформу держбанків та запровадити на законодавчому рівні середньострокове бюджетне планування .

Міністерство фінансів планує у 2018 році створити Службу фінансових розслідувань, провести реформу держбанків та запровадити на законодавчому рівні середньострокове бюджетне планування .
Мінфін у п'яти слайдах показав, чим займатиметься в 2018 році/Фото: 5.ua

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Крім того, серед своїх ТОП-завдань Мінфін називає системну зміну процесу бюджетування в Україні, фінансування медичної та освітньої реформ, реалізацію середньострокової Стратегії управління державним боргом та роботу над спрощенням умов ведення бізнесу та фінансову децентралізацію.

«Мінфін продовжить впровадження змін у роботі фіскальних та митних органів, а в податковій сфері плануємо вдосконалювати систему ризиків з ПДВ, впроваджувати податок на виведений капітал замість податку на прибуток та створити єдиний рахунок для сплати податків і зборів», — йдеться у повідомлені.

Іншим важливим пріоритетом на 2018 рік для Мінфіну є створення Служби фінансових розслідувань, що повинна стати єдиним органом для розслідування фінансових злочинів проти держави.

«Також на порядку денному 2018 року стоїть реформа державних банків, в рамках якої ми працюємо над розробкою оновленої Стратегії реформування державних банків, поступово змінюємо систему корпоративного управління в Ощадбанку та Укрексімбанку», — повідомляє прес-служба.

Коментарі - 3

+
+1
Maleficarum
Maleficarum
12 січня 2018, 9:10
#
Так как во всех «госинституциях» страны всё делается через «ж»- и в Минфине в частности- то надо «слайды» эдакие размещать на порносайтах… Давать ссылку на них и пусть народ смотрит- чем там Минфин будет заниматься в 2018 году
+
+9
AleksandrBank
AleksandrBank
12 січня 2018, 9:37
#
Планы шикарные, только все это упрется в бюрократию и перераспределение сфер влияния.
Это картинка для МВФ, шикарная!
Только вот кто из тех кто сидит на хороших местах в гос.банках захочет менять места или захотят менять их те кто их назначил и держит?
Службы финансовых расследований — также орган интерресный и влиятельный, как сейчас НАБУ поперек горла в СБУ и Прокуратуре, кто захочет отдавать кусок пирога?

Тендеры, это место где больше всего пилят бабло, их выигрыывают компании приблеженные в БПП и НФ, при этом сами компании не имею своего автопарка, а потом дают ген-подряды на работы черным неофициальным компаниях, которые это делают за пол-копейки.
+
+10
Игорь Коляда
Игорь Коляда
12 січня 2018, 9:41
#
Блин, в натуре — лебедь, рак и щука.
Рядом две новости — в одной ОТМЕНЯЮТ реформу ГФС, а здесь — анонсируют.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися