Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 грудня 2017, 11:28

Готується новий хардфорк в мережі біткоіна

Один з організаторів і розробників невдалого форку SegWit2x Джефф Гарзік збирається представити новий хардфорк в мережі біткоіна.

Один з організаторів і розробників невдалого форку SegWit2x Джефф Гарзік збирається представити новий хардфорк в мережі біткоіна.
Фото: cetusnews.com

За даними Bloomberg, в результаті форку з'явиться коін під назвою UnitedBitcoin з розміром блоку до 8 МБ.

Крім того, буде додана функція смарт-контрактів і підтримка мережі Lightning Network, що дозволяє проводити більше транзакцій, повідомляє Cryptocurrency Tech.

За словами Гарзіка, близько 10% майнерів біткоіна вже переключилися на майнінг UnitedBitcoin. Зокрема, монета отримала підтримку китайських майнерів, які припинили видобувати біткоіни через ускладнення розрахунків.

Форк підтримують кріптобіржі zb.com і Exx.com.

UnitedBitcoin також пропонує захист від повтору, завдяки чому люди не зможуть витратити коін двічі. У нового коіна буде значний резерв для стабілізації ціни щодо фіатних валют, таким чином він зможе конкурувати з Tether, недавно постраждалим від злому.

Після форку UnitedBitcoin отримає кожен власник біткоіна. Попередні форки залучали нових покупців біткоіна, так як їм хотілося отримати додаткові коіни.

У жовтні Гарзік заявляв про намір створити більш досконалу криптовалюту, ніж біткоін. Криптовалюта під назвою Metronome стане першою, яка зможе перемикатися між блокчейнамі.

Нагадаємо, що 12 грудня в мережі біткоіна на блоці 498 888 відбувся черговий хардфорк Super Bitcoin.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що мережа біткоін чекає інший хардфорк під назвою Lightning Bitcoin, який орієнтовно має відбутися 23 грудня на блоці 499 999.

Коментарі - 9

+
+15
gastgeber
gastgeber
17 грудня 2017, 11:59
#
Да! Мы ждали этого!
+
+1
Ferox
Ferox
17 грудня 2017, 14:15
#
UnitedBitcoin нельзя назвать хардфорком, это больше похоже на мошенничество… Почему? Да потому, что при настоящем хардфорке вся предыдущая история копируется и все адреса, имевшие монеты во время хардфорка, получают эквивалентное количество монет в новой цепи… Но не в случае с UnitedBitcoin! Команда UnitedBitcoin собирается прикарманить себе монеты всех адресов в новой цепи, которые не проведут в определенный период времени микротранзакцию в 0,0001 BTC на тот же самый адрес (адрес отправляет сумму себе же)! Т. е. на адресах изначально не буде монет, их распределят вручную тем, кто выполнит вышеназванное условие… Какой же это к черту хардфорк?
+
+36
ballistic
ballistic
17 грудня 2017, 14:48
#
"при настоящем хардфорке"
— а що таке «справжній»?
Бітки за визначенням повністю незалежні, ніким не регулюються і ніхто не може нав'язувати якісь правила чи обмеження.
Тому кожен бажаючий може форкати як хоче і називати це правильним та справжнім.
:)
+
0
Ferox
Ferox
17 грудня 2017, 16:02
#
Чем отличается настоящий хардфорк, я уже сказал в предыдущем комментарии, прочтите его внимательнее. Биткоин действительно независим, и никем не регулируется — это правда. Каждый может называть как хочет, это так… но все остальные должны понимать разницу между хардфорком и совершенно никак не связанной с биткоином криптовалютой, которая лишь пиарится на его имени! UnitedBitcoin это такой же биткоин, как и Ethereum, например. Но вот команда Ethereum почему-то не стала приписывать своему проекту мнимое родство с биткоином, а эти решили врать.
P. S. Я это к тому говорю, что Вы лично не понимаете разницы между ПРАВДОЙ и ГОСРЕГУЛИРОВАНИЕМ (для вас, я так понимаю, где государство порылось, там и правда)! Не все то, что госрегулируется хорошо, и не всегда за этим стоит правда (за этим стоит сила, но правды там не очень то уж много!), за биткоином не стоит госрегулирование, но это не значит, что в мире криптовалют отсутствует понятие правды и лжи (о чем я здесь и пишу)!
+
0
ballistic
ballistic
17 грудня 2017, 17:55
#
«в мире криптовалют отсутствует понятие правды и лжи»
— так я ж про це!
Якщо нема правди і брехні, то як наслідок нема й «спражнього» та «підробленого».

Творці UnitedBitcoin мають таке саме право як і Ви розказувати про справжність свого хардфорку і зв'язку з родоначальним бітком. Хто бреше, а хто правду каже визначити неможливо.
:)
+
0
Ferox
Ferox
17 грудня 2017, 19:12
#
Не вижу с Вами смысла больше дискутировать. По моему, Вы либо тролль на зарплате от государства, либо жалкий неудачник, пытающийся убедить себя и других, что он умнее всех :) Только тролли и неудачники могут вырывать слова и фразы из контекста, перекручивать всё и думать, что поймали собеседника за язык ;)
С сегодняшнего дня я Вас игнорирую, и никаких с Вами больше бесед ;) Удачи! (Вам как неудачнику желаю, хотя, думаю, Вам это не поможет)
+
+21
ballistic
ballistic
17 грудня 2017, 20:55
#
Каюсь, доля тролінга є. :)
Але я ж смайліки ставлю для надто зосереджених.

Суть моїх коментів — викрити абсурдність теорії повної незалежності бітків.
На практиці в порівнянні з фіатними валютами бітки ще більше залежні від маніпуляцій та шахрайства, що робить їх ще більш несправедливими.

«С сегодняшнего дня я Вас игнорирую»
— так Вас же ніхто не примушує відповідати, ображайтеся собі скільки завгодно.

«пытающийся убедить себя и других, что он умнее всех»
— спробуйте уважніше подивитися в дзеркало :)
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
17 грудня 2017, 14:22
#
499 999
500 000
511 111
522 222
533 333
544 444
555 555
566 666
577 777
588 888
599 999
и т.д.
Пора уже сейчас придумывать броские названия очередных хардфорков.
Нельзя останавливаться на достигнутом. :-)
+
0
ballistic
ballistic
17 грудня 2017, 14:34
#
Ось тут дюжина перспективних назв для нових бітків :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися