Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 листопада 2017, 14:56

Компанія Білла Гейтса побудує «розумне місто»

Одна з інвестиційних компаній, що належать Біллу Гейтсу, витратила $80 млн на покупку великої ділянки землі для проекту «розумного міста».

Одна з інвестиційних компаній, що належать Біллу Гейтсу, витратила $80 млн на покупку великої ділянки землі для проекту «розумного міста».
Фото: readwrite.com

Це — близько 10 000 га землі в районі Фенікса, штат Арізона, США. Про це повідомляє ряд американських ЗМІ з посиланням на дані компанії Belmont Partners, що займається нерухомістю, пише Ain.

Зараз — це просто велика ділянка пустельній землі. За планом, тут з'явиться футуристичне розумне місто під назвою Бельмонт. Там буде розташовано близько 80 000 одиниць житла, магазини, публічні школи і т.д. Через місто буде проходити шосе I-11, яке забезпечить зв'язок з Лас-Вегасом.

«Бельмонт стане центром інноваційного співтовариства, з інфраструктурою та комунікаціями, що базуються на передових технологіях, високошвидкісних цифрових мережах, дата-центрах, нових технологіях виробництва і дистрибуції, машинами на автопілоті, автоматизованою логістикою», — йдеться в релізі компанії.

Рон Скотт з Технологічного ради Арізони в коментарі 12 News зазначив, що Арізону нарешті визнали, як одну з локацій для розвитку інновацій, і що компанія Білла Гейтса вдало вибрала місце для такого проекту — в тому числі, завдяки транспортній розв'язці.

Коментарі - 2

+
0
semenvekselberg
semenvekselberg
18 листопада 2017, 15:15
#
Так это для жизни людей или жизни роботов будет строится???
+
+10
Qwerty1999
Qwerty1999
18 листопада 2017, 23:25
#
А какая вам разница для кого и что будут строить на частной земле где-то в Аризоне.

Элон Маск, Билл Гейтс — у этих американских чудаков есть деньги, вот они и чудят…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися