Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 листопада 2017, 17:03

У мережі Bitcoin Cash проведено хардфорк

Хардфорк Bitcoin Cash відбувся, як і було заплановано, 13 листопада, на блоці 504031. Однак ця подія відбулася на кілька годин пізніше заявленого раніше часу.

Хардфорк Bitcoin Cash відбувся, як і було заплановано, 13 листопада, на блоці 504031.
Фото: mdwlive.net

Даний хардфорк націлений на поліпшення існуючого алгоритму складності і передбачає передбачуваний час підтвердження транзакцій в мережі. За задумом розробників, цей показник складе 10 хвилин, повідомляє Forklog.

Крім того, зміни повинні допомогти уникнути раптових змін складності при відносно стабільному хешрейті і здійснювати швидкий перерахунок складності при його швидкій зміні.

Також очікується, що після хардфорка мережа Bcash стане стійкою до деяких атак, наприклад, маніпулювання тимчасовими мітками.

Варто зазначити, що до моменту форка прибутковість майнінгу BTC була в 3 рази вище за аналогічний показник BCH. Даний індекс обчислюється на підставі таких факторів, як розмір комісій, ринковий курс і складність майнінгу.

Відразу після хардфорка цей показник знизився до 1,07 на користь BTC, а ще через деякий час не набагато вперед вийшов BCH.

Напередодні цієї події ціна Bitcoin Cash, продемонструвавши в минулі вихідні безпрецедентне зростання, оновила історичний максимум ($ 2 477 на Coinmarketcap). Але потім знову впала.

На момент написання статті вартість Bitcoin Cash становила $ 1 384.

Коментарі - 1

+
+13
ballistic
ballistic
14 листопада 2017, 17:55
#
Скоро клонів бітка буде як зірок на небі :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися