Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 листопада 2017, 14:36

Найдорожчі однокімнатні квартири жовтня

Мінфін промоніторив* пропозицію на вторинному ринку житла Києва і з'ясував, які найдорожчі однокімнатні квартири були виставлені на продаж у жовтні.

Мінфін промоніторив * пропозицію на вторинному ринку житла Києва і з'ясував, які найдорожчі однокімнатні квартири були виставлені на продаж в жовтні.
Найдорожчі однокімнатні квартири жовтн/Фото: minfin.com.ua

Лідером серед дорогих однокімнатних квартир, виставлених на продаж на вторинному ринку житла Києва, став об'єкт за$ 238 000. Це апартаменти в ЖК PecherSKY з дизайнерським ремонтом, меблями і італійською сантехнікою загальною площею 63 квадратних метра.

За $200 000 виставлена ​​на продаж квартира в історичному центрі Києва в «царському» будинку — пам'ятці архітектури на Заньковецької. Загальна площа квартири, розташованої на 5 поверсі 7 поверхового будинку, — 56 кв.м.

Квартиру з набагато більшою площею, 87 кв.м., пропонували придбати за $ 189 000 в новому будинку на Печерську. В оголошенні написано про якісний ремонт і вбудовані кухонні меблі.

Читайте також: Найдорожчі та найдешевші квартири в Києві

Якщо ж жити в самому центрі столиці не принципово, то за $ 55-50 тис. можна придбати однокімнатну квартиру в новому будинку, але в спальному районі. Загальна площа таких квартир від 52 до 47 квадратних метрів. Як правило, таке житло пропонується з меблями або з вбудованою кухнею.

* В основу дослідження бралися оголошення на порталах АВІЗО і OLX (два найбільші майданчики для розміщення оголошень)

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися