Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 жовтня 2017, 8:00

День заощаджень: які банки пропонують додаткові проценти до депозитів

31 жовтня 1925 року в Мілані пройшло перше зібрання ощадних банківських інститутів всіх країн, на якому було прийнято рішення щорічно відзначати Всесвітній день заощаджень.

31 жовтня 1925 року в Мілані пройшло перше зібрання ощадних банківських інститутів всіх країн, на якому було прийнято рішення щорічно відзначати Всесвітній день заощаджень.
Фото: freegreatpicture.com

International Saving Day, як його називають у всьому світі, покликаний звернути увагу також і на поняття економії в широкому сенсі цього слова. Мається на увазі економії часу, сил, а також дбайливого ставлення до речей.

У 1989 році міжнародний день економії був закріплений директивою Організації об'єднаних націй.

До такої події «Мінфін» вирішив нагадати своїм читачам, що він допомагає не тільки зберегти і заощадити свої кошти в умовах інфляції, але і примножити їх.

Мова про програму «Бонус до депозиту». До того ж, вона заощадить у ваш час, який ви могли б витратити на пошуки відповідних депозитних програм в інтернеті або під час візитів до відділень.

Наші партнери також підготували додаткові можливості до Дня Заощаджень. Так, Альфа-Банк і Укрсоцбанк пропонують +1% річних до ставки всіх депозитів в національній валюті, які розміщуються на термін від 3 до 12 місяців через систему інтернет-банкінгу або на суму від 100 тисяч гривень. Акційна пропозиція діє і при оформленні пакетів банківських послуг Comfort, Ultra або Platinum Black.

Зі свого боку, Глобус Банк почав відзначати Всесвітній день заощаджень ще з 17 жовтня. Протягом місяця кожен клієнт банку, який відкриє строкові депозити Класичний і Накопичувальний в гривні, зможе збільшити базову процентну ставку на додатковий +1%.

Згідно з умовами акції, для цього необхідно клієнтам продемонструвати свої знання, заповнивши анкету і надавши правильні відповіді на п'ять і більше питань з фінансової грамотності. Постійні клієнти банку і пенсіонери можуть розраховувати ще на додаткових піввідсотка.

Ще один наш партнер, Конкорд Банк, знизив мінімальний термін вкладу до одного місяця. Також при відкритті вкладу на суму від 30 тисяч гривень і на строк від одного місяця до року банк розігрує 10 тисяч гривень.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися