Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 жовтня 2017, 14:29

Біткоін стане активом серйозних інвесторів — глава Bitstamp

Біткоіни і інші цифрові валюти, ймовірно, стануть активами, на які звертатимуть увагу серйозні інвестори при диверсифікації власних портфелів.

Біткоіни і інші цифрові валюти, ймовірно, стануть активами, на які звертатимуть увагу серйозні інвестори при диверсифікації власних портфелів.
Фото: pixabay.com

Про це заявив глава криптовалютної біржі Bitstamp Ден Морхед на конференції Sohn Investment в Сан-Франциско, повідомляє Cryptocurrency.tech.

«Біткоін радикально змінить валюти або гроші в своїй суті. Якщо він дійсно буде працювати, очікування будуть настільки високі, що включення криптовалюти в ваші портфелі буде розумним і закономірним підходом», — сказав Морхед, виступаючи перед менеджерами портфелів і розпорядниками активів.

Він також зазначив, що біткоін змінить гроші, як IP-телефонія витіснила телекомунікаційні компаній зі сфери комунікацій.

Технологія блокчейна, що лежить в основі біткоіна, привела до створення безлічі інших криптовалют, таких як ефір або лайткоін. Морхед розглядає альтернативні токени в якості протоколів, на зразок HTTP і інших технологій, які дозволяють існувати сьогоднішньому інтернету.

При цьому велика частина прибутку від їх роботи йде в додатки на їх основі. І навпаки — в блокчейн-світі протоколи отримують 95% прибутку, в той час як «додатки», наприклад кріптовалютні біржі, «тільки трішки».

«Компанії тут є лише невеликою деталлю», — сказав глава Bitstamp, порівнявши капіталізацію біржі Coinbase, яка становить $1,5 млрд, з капіталізацією біткоіна в $70 млрд. «Це дуже цікава пропозиція для інвестування», — додав він.

Коментарі - 2

+
+11
ballistic
ballistic
8 жовтня 2017, 14:33
#
В заголовку пропущене слово «ймовірно», яке в корні міняє суть заяви глава криптобіржі.
+
0
Борис Будяк
Борис Будяк
8 жовтня 2017, 21:32
#
По моему, у Битстампа другой человек гендиректор.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися