Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 жовтня 2017, 20:00

Найголовніше за вівторок: «погані» кредити і масова скупка заміських будинків

Кількість угод купівлі-продажу недорогих приватних будинків в Київській області досягла історичного максимуму. У радиусі 20-ти кілометрів від столиці можна придбати будинок з ділянкою за $5-10 тис. У багатьох найближчих селах Київської області вже викуплені всі, навіть самі старі будинки, які підуть під знесення.

Пенсійна реформа прийнята парламентом

Сьогодні, 3 жовтня, народні депутати прийняли в другому читанні і в цілому проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій».

Хто видав найбільше «поганих» кредитів

В українській банківській системі до початку вересня 2017 року накопичилося майже 1 трлн грн неповернутих кредитів. Більше третини — 356 млрд грн — припадає на 4 державні банки: ПриватБанк, Ощадбанк, Укрексімбанк і Укргазбанк. Що робити з цим влада не знає — остаточного плану до сих пір немає.

Матрац, депозит або все-таки Apple?

Професор КSE, викладач Единбурзької бізнес-школи Іван Компан у своїй колонці на НВ підрахував, вкладення в які активи принесли інвесторам найбільший прибуток за 9 місяців цього року.

До яких клієнтів у банків не може бути питань

Нові правила фінмоніторингу наробіли багато галасу на ринку. Про те, кого насправді будуть перевіряти банки і які клієнти можуть не звітувати про джерела походження доходів, в своїй колонці на ЕП написав директор департаменту фінансового моніторингу НБУ Ігор Береза.

Коментарі - 1

+
0
09104
09104
4 жовтня 2017, 19:28
#
Ох и разносортица!
По недвиге. В деревне меньше поборов, чем в городе по части коммуналки. Поэтому и наблюдается массовое бегство из столицы в пригород. Да и клочок земли можно использовать под огород. Центрального отопления, горячей воды, укртелекома в деревне нет. Возможно, есть газ, подача холодной воды, электричество. За содержание дома платить не нужно, только за землю раз в год. При наличии печи иногда раскошелиться на дрова. Но печь зачастую получше радиатора центрального отопления работает.
В плане кредитов — не за красивые же глаза их дают. Требуют залоговое имущество, документы о доходах. А как всё это проверить — это уже заботы банок.
Матрас или депозит — каждый определяет сам, где надёжнее. Банковская система в целом доверия не вызывает. Уж очень часто и в большом количестве лопаются различные банки. И трудно определить, какой банк следующим пойдёт в расход.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися