Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 жовтня 2017, 12:52

Uber впровадив нові функції для українських водіїв

Компанія Uber запустила ряд нових функцій в додатку для водіїв, які покликані поліпшити умови використання платформи. Про це повідомляє прес-служба Uber.

Компанія Uber запустила ряд нових функцій в додатку для водіїв, які покликані поліпшити умови використання платформи.
Фото: bbc.com

Нові опції в додатку для водіїв Uber включають:

Оплачуваний час очікування. Через 2 хвилини після прибуття водія для пасажира починає нараховуватися плата за кожну хвилину очікування, поки водій чекає на початок поїздки.

Чат у додатку. Тепер зв'язатися з водієм стало простіше. У тестовому режимі з'явилася можливість чату з водієм прямо з додатку.

Коротший період скасування. Водій отримуєте плату за скасування, якщо пасажир скасовує поїздку через більше ніж 2 хв (раніше було 5 хв).

Читайте також: Uber розповів, куди українці найчастіше їздили влітку

Надсилання інформації про поїздку. Ця функція дає водію можливість обмінюватися інформацією про місцезнаходження у поїздці з друзями або близькими.

Бажаний час прибуття додому. Тепер водій може не лише вказати бажане місце призначення, а й бажаний час прибуття за вказаною адресою. Система автоматично визначить замовлення у заданому напрямку в потрібний час.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що Uber знову підняв вартість поїздок в Україні. Так, ціни на таксі Uber виросли в Києві, Одесі, Львові, Запоріжжі, Дніпре і Вінниці.

Коментарі - 2

+
0
Mykhailo Kiriushkin
Mykhailo Kiriushkin
4 жовтня 2017, 9:28
#
Капец, всё для водителей, нефига для клиентов!
+
0
0xFF
0xFF
4 жовтня 2017, 10:46
#
Якщо є попит і так, навіщо щось робити для пасажирів? Зараз відмічають нестачу водіїв, тому покращують умови для них. Ринок…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися