Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 вересня 2017, 11:49

Uber розповів, куди українці найчастіше їздили влітку

Компанія Uber проаналізувала найпопулярніші серед користувачів сервісу місця та напрямки в Києві, Львові та Одесі за минуле літо і склала рейтинг найпопулярніших маршрутів літнього сезону.

Uber розповів, куди українці найчастіше їздили влітку
Фото: ain.ua

Про це «Мінфіну» повідомили в компанії.

Згідно з рейтингом, в Києві найчастіше замовляють Uber з і в торгово-розважальні центри; також в першій п'ятірці обидва столичні аеропорти і залізничний вокзал.

Читайте також: Uber знову підняв тарифи в Україні

Найпопулярніші напрямки користувачів Uber в Києві у вихідні виглядає так: ТРЦ «Ocean Plaza», ТРЦ «Гулівер», Аеропорт «Бориспіль», Аеропорт «Жуляни», Центральний залізничний вокзал.

П'ятірка топ-маршрутів Львова: Центральний залізничний вокзал, Львівський театр опери та балету, ТРЦ «Форум Львів», ТРЦ «Victoria Gardens», Площа Ринок.

В Одесі перша п'ятірка виглядає так: Аркадія, вул. Дерибасівська, ТРЦ «City Center», Пляж «Ланжерон», ТРЦ «Афіна».

Слідкуйте за цікавими і ексклюзивними матеріалами «Мінфіну» в Viber

Коментарі - 1

+
+14
Mykhailo Kiriushkin
Mykhailo Kiriushkin
29 вересня 2017, 14:07
#
Бестолковая статистика, итак понятно. Лучше бы проанализировали, на сколько меньше у них стало клиентов после повышения тарифов или как ограничивать рост спроса с повышением тарифа, а то когда тариф вырастает в 2-3 раза кажется, что там работают одни идиоты. Также пусть повышают грамотность по работе в системе среди водителей и регистрируют водителей напрямую, а не пачками через одного ФЛП.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися