Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 вересня 2017, 20:00

Найголовніше за четвер: прогнози від голови ФГВФО і закон про криптовалюти

Україна виступатиме за більш вигідні запозичення у офіційних кредиторів і планує залучити кошти Світового банку в сумі 1 мільярд доларів. Про це в інтерв'ю Bloomberg повідомив заступник міністра фінансів України Юрій Буца.

Фінансовий комітет ВР готує закон про криптовалюту

Комітет Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності почав роботу над законопроектом про криптовалюти. Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності Сергій Рибалка.

Костянтин Ворушилін: Переплачувати за активи ніхто не хоче

Фонд гарантування вкладів не зміг продати активи банків-банкрутів, які перебували в заставі у НБУ, на американських біржах. З молотка хотіли пустити два пула, зі стартовою вартістю понад $20 млн і и $30 млн кожен. Про деталі торгів, що не відбулися, і про те, як будуть продавати активи банків-банкрутів в подальшому, «Мінфін» поговорив з главою ФГВФО Костянтином Ворушиліним і його заступником Світланою Рекрут.

Про що в НБУ розповіли керівникам 40 великих банків

Правління НБУ вирішило відновити традиційні зустрічі з керівниками 40найбільших українських банків. У минулий вівторок представники центробанку розповіли банкірам про те, щовідбувається в стінах регулятора, в банківському секторі і в українській економіці вцілому. Вийшло досить оптимістично

Коментарі - 1

+
0
VladMe
VladMe
29 вересня 2017, 5:48
#
Очень интересно что будет с криптой. Потенциально есть шанс пойти по следам Японии, стать-таки передовой державой, привлечь капитал в страну, ну, или, как всегда, запретить, как запретили PayPal, и дальше сидеть в заднице.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися