Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 вересня 2017, 20:00

Головне за вівторок: ставки за депозитами та курс долара на 2018

Банки продовжують послідовну політику зниження ставок за депозитами громадян. На цей раз вони взялися за справу особливо завзято. З моменту публікації останнього огляду середніх ставок за депозитами, ставка за гривневими безстроковими вкладами впала на пів відсотка, за строковими — більш ніж на 0,3%. Валютні депозити також подешевшали, правда, не так сильно.

Україна планує в 2018 році розмістити євробонди на $3 млрд

Україна в 2018 році планує розмістити 10-15-річні єврооблігації на загальну суму 90,3 млрд грн, або на $3 млрд. Відповідна сума приведена в додатку до проекту закону, оприлюдненому на веб-сайті Верховної Ради.

Яким буде курс долара у 2018 році

Прогнозний курс гривні на кінець 2018 року у проекті держбюджету, підготовлений Кабміном, становить 30,1 грн/$1. Середньорічний (на базі якого розраховували проект держбюджету) — 29,3 грн/$1. Чому буде дорожчати долар, в своєму блозі на НВ написав директор економічних програм Центру Разумкова Василь Юрчишин.

Чи карати «євробляхерів» — опитування

На початку вересня в Україні трапився черговий конфлікт. Розбіжності між владою і громадянами стосувалися питання — що робити з автотранспортом з іноземною реєстрацією. Власники авто на іноземних номерах користувалися прогалинами в законодавстві й не платили податок за розмитнення. Владі набридло це терпіти, й вона перейшла в наступ.

Коментарі - 2

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
20 вересня 2017, 9:01
#
Независимые члены набсовета «Нафтогаза» Уорвик и Ричардс подали в отставку из-за свертывания реформ в компании — по их словам, уровень политического вмешательства
в работу «Нафтогаза» продолжает расти и уже стал нормой.
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
20 вересня 2017, 10:23
#
А еще в понедельние вечером глава Нафтогаза, также выступая на Свободе слова на АйСиТиВи говорил о том что политики мешают работе и реформированию, в т.ч. тормозят процесс общения с Европейцами насчет совместного участия в Трубе Украины, так как ГазПром предлагает такие сладкие рпедложения и долю по Северному потоку, что Германии будет сложно отказаться.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися