Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 вересня 2017, 7:30

«Мінфін» пропонує своїм читачам стежити за ексклюзивами в Viber

Найпопулярніший сайт про фінанси та бізнес, «Мінфін», пропонує своїм читачам стежити за ексклюзивними статтями і оглядами в месенджері Viber.

Команда «Мінфіну» робить все для того, щоб наші читачі отримували актуальну і ексклюзивну інформацію в зручному форматі.

Цього року Viber повідомив про те, що його українська аудиторія перевищила показник в 20 мільйонів користувачів. Це майже половина населення нашої країни.

Таким чином «Мінфін» йде на зустріч не тільки існуючій аудиторії, а й розширює коло своїх читачів.

Зовсім недавно наша команда запустила українську версію сайту. До цього ми підготували рейтинг київських забудовників, а зараз активно працюємо над розвитком рубрики для малого і середнього бізнесу.

«Мінфін» — найпопулярніший сайт про фінанси і бізнес, який публікує аналітику, новини, валютні котирування та експертні думки. Щоденна аудиторія перевищує 200 тисяч унікальних користувачів. Проект входить в холдинг Treeum (об'єднує в собі Finance.ua, Finline і Bank-Online).

Коментарі - 3

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
18 вересня 2017, 9:35
#
Интересно, только как это все будет происходить, общий чат по новостям и обсуждения?
+
0
Кандидат в президенти лісу
Кандидат в президенти лісу
18 вересня 2017, 20:02
#
Для себе зрозумів, що формат чатів вайберу / скайпу / етц не для новин і актуальної інформації — це для с*ачу всі проти всіх

Якщо можна було отмати канал з фільтром, що б видавав мені концентрат статті на 2-5 речень по заданій тематиці — це було б ідеально
+
0
ballistic
ballistic
18 вересня 2017, 20:39
#
Зараз модно транслювати в телеграм-канали.

Хоча я не розумію тих, хто погоджується на потік інформаційного вінігрету в своєму месенжері.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися