Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 вересня 2017, 14:56

Гонконг може прирівняти ICO токени до цінних паперів

Фінансовий регулятор Гонконгу, Комісія з цінних паперів та ф'ючерсів (SFC), заявив, що токени, випущені за допомогою первинних пропозицій монет (ICO), можуть бути класифіковані як цінні папери. Про це повідомляє CoinDesk.

Фінансовий регулятор Гонконгу, Комісія з цінних паперів та ф'ючерсів (SFC), заявив, що токени, випущені за допомогою первинних пропозицій монет (ICO), можуть бути класифіковані як цінні папери.
Фото: qz.com

У своїй заяві виконавчий директор регулятора Джулія Леюнг пояснила, що SFC «стурбована збільшенням використання ICO для збору коштів в Гонконзі і інших країнах».

Вона також попередила, що ті, хто бере участь в ICO, «повинні знати, що деякі структури ICO можуть підпадати під дію закону Гонконгу про цінні папери».

Крім того, ця класифікація може поширюватися і за межі ICO і торкнутися біржі цифрових активів, які торгують такими токенами.

«Сторони, які беруть участь у вторинній торгівлі такими токенами (наприклад, кріптовалютние біржі), також можуть підкорятися вимогам SFC по ліцензуванню та проведення таких операцій», — повідомляється в заяві SFC.

Коментарі - 1

+
0
lukapacioli
lukapacioli
11 вересня 2017, 10:04
#
Ех, Серега (Мавроди)!
Поспешил ты со своими «ценными бумагами МММ» от Леньки Голубкова, которые мотками тетки (по новомодному — брокерши) толкали на московском Арбате.
Чуть-чуть тебе не хватило — и был бы МММ-коин…
А сейчас другие «сереги» окучивают толпы страждущих наживы во всемирном масштабе торгуя воздухом и по-быстрчку возводя очередную пирамиду Хеопса.
Согражданам остается токо ностальгировать по временам своей МММ-юности.
У каждого поколения должна быть своя война, свои памятники, свои пирамиды, свой МММ, — и т.д. и т.п.
Се ля ви
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися